Şahiner düsturunu açıkladı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, yönetim düsturunu aktardı.

20 Nisan 2020 Pazartesi 22:36
Şahiner düsturunu açıkladı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, dün akşam sosyal medya hesabından şehrül emin sıfatıyla bir açıklama yaparak yönetim düsturunu aktardı.

İşte o açıklama:

Daima Millet, Daima Hizmet’ düsturu ile hizmete ara vermeden çalıştık.
Gece-gündüz demeden, yorulmadan bıkmadan ilk gün ki aşkla elimizden geldiği kadar var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.
Makam mal servet yok olur ama sevgi dostluk yok olmaz.

Sizleri çok seviyorum.
Hangi siyasi görüşte, hangi siyasi düşüncede olursanız olun, gelin hep birlikte siyaseti atalım, Sungurlu aile birlikteliğini kuralım.

Sungurlu’ya daima bir şeyler yapmanın telaşı ve kavgası içinde olduk.
Kimi zaman en sevdiğim insanları kırdım, kimi zaman kendim kırıldım ama yılmadım, yorulmadım ve nefsimi hiç bir zaman aklımın önüne geçirmedim.
Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, Sizlerden aldığımız destekle,
‘İŞİMİZ HİZMET OLACAKTIR’

Bu şehirde yaşayan her bir hemşehrimin hizmetlerimizden eşit şekilde yararlandırılması, bizlerin olmazsa olmazı oldu.

‘Parti ayrımı yapmaksızın hemşehrilerimizin gönüllerine dokunabilmek için gayret gösterdim. Hemşehrilerimizin gönüllerini kazanıp, onlarla hemhal olmak kanaatime göre duyguların en güzeli. Kısa zamanda birlikte kurduğumuz bu köklü bağ, bundan sonraki süreçte de devam edecektir.

Bu zaman kadar makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkarı olarak, iyi ve kötü günde Sungurlu halkının yanında olmaya gayret ettik ve edeceğiz.
İlçemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle ilçemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturmaya devam edeceğiz.

Ben bir Belediye Başkanından önce sizlerin abisi, kardeşi, büyüğü, küçüğüyüm.
Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin ilçenin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir ilçe oluşturmak en büyük hedefimizdir.

Sungurlu Belediyesi olarak koronavirüs ile mücadele konusunda tüm önlemleri almaktayız.
Sizlerden de bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz. Bilhassa sağlığınız için evde kalmanızı bir kez daha sizlerden talep ediyoruz. Sağlıklı güzel, mutlu günler çok yakında hepimizin olacak. Evde Kal Sungurlu”

Son Güncelleme: 21.04.2020 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2020-04-21 10:21:35

habercim19 şahiner haberlerinde bugün

Avatar
Tebrik ederim 2020-04-21 09:53:01

Bu beyefendi corum merkez il başkanından kat kat başarılı ve insana sonsuz güven veriyor. Corumluyum ama sungurlu yu tebrik ediyorum

Avatar
Sungurlulu 2020-04-21 12:46:36

Öncelikle okulların kapalı olduğu şu zamanda servise çıkmayan otobüsü siyasi rakibi de olsa esnafin dükkanınin önünden çeksin sonra bu lafları konuşsun.