'Şahiner kadar başınıza taş düşsün’ deyip sıraladı

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, ilçeye talep edilen hizmetleri tek tek sayıp, “Şahiner kadar başınıza taş düşsün… " dedi.

01 Kasım 2021 Pazartesi 11:06
'Şahiner kadar başınıza taş düşsün’ deyip sıraladı

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, ilçeye talep edilen hizmetleri tek tek sayarak, “Şahiner kadar başınıza taş düşsün… Size zorla bu şehri sevdireceğim. Çünkü başka Sungurlu’muz yok!" dedi.

Şahiner paylaşımında, “Yıllardır EDS kurulsun, trafik kazaları yaşanmasın diyorum, sesinizi çıkaramıyorsunuz. Derelerimiz ıslah edilsin, Sungurlu hak ettiği hizmeti alsın diyorum destek veremiyorsunuz. OSB teşvik kapsamına alınsın yatırımcılar başka illere gitmesin diyorum gıkınızı çıkaramıyorsunuz. Sungurlu diyorum, Çorum diyorum birlik, beraberlik diyorum kaçıyorsunuz, Şahiner’in evi diyorsunuz başka bir şey diyemiyorsunuz…Şahiner kadar başınıza taş düşsün… Size zorla bu şehri sevdireceğim. Çünkü başka Sungurlu’muz yok!” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramiz Dayı 2021-11-01 19:28:43

Çoruma devlet hastanesi yapayım diyor yaptırtmıyorsunuz.. Ne çektin be yeğen...

Avatar
Sungurlulu 2021-11-02 09:50:11

Bir belediye baskani ve ekibi ki kacak evler yapip sonra imar affindan yararlaniyorlar. Sonra da cikip evet yaptim demeyip sungurluya o yapilmadi bu yapilmadi diyorlar.

Avatar
Çorumlu 2021-11-01 19:16:15

Baskan efendi yeri geliyor devletin Çorum belediyesinin yapacağı islere talip oluyor, o kadar güçlü. Ama boylede şu isler yapılmadı diye mızıkçılık yapiyor. Bu nasıl iştir. Ya Sungurluya yapılacakları gücün varsa yap yada biraz yerini bil