Şahiner net konuştu

Çorum’un Sungurlu Bekedşye Başkanı Abdülkadir Şahiner, HDP ile iilgili net konuştu.

05 Eylül 2022 Pazartesi 17:10
Şahiner net konuştu

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, HDP ile ilgili net konuştu.

CHP’li Gürsel Tekin’in herhangi bir oluşumda HDP’ye bakanlık verilebileceği şeklindeki açıklamasına cevap gecikmedi.

Şahiner yaptığı açıklamada, “Liderimiz sayın Meral Akşener ‘HDP'yi PKK'nın uzantısı olarak konumlandırıyoruz.’ demiştir. Üzerine konuşulacak laf kalmamıştır. Gürsel Tekin kendi adına kime ne veriyorsun versin, İYİ Parti'mizin olduğu hiç bir oluşumda HDP ile pazarlık yapılmaz, yapılması teklif dahi edilemez. Millet İttifakı ve 6'lı masanın tek amacı daha güzel bir Türkiye'dir. Aksine hareket edenlere gereken cevap verilmelidir.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 07.09.2022 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yorumcu 2022-09-05 17:24:23

İlk tepkiyi Yavuz Ağıralioğlu gösterdi. O açıklama yapana kadar bir tane bile iyi partiliden ses çıkmadı. Allah'tan Yavuz Ağıralioğlu varda arada bir fabrika ayarlarına döndürüyor partiyi. Hoş hâlâ orada ne işi var orası da ayrı ama olsun. İyi adamların nerede olduğunun pek önemi yok.

Avatar
Cafer 2022-09-06 07:26:47

yav he hee

Avatar
çorumlu 2022-09-07 12:28:13

sn bşk sizin yeriniz zafer partisi...saygilar başakanim

banner165