Salim Uslu genel kurulda

Türkiye Kalp Hastalıkları ve Kalp - Akciğer Nakli Vakfı 18. Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı.

02 Şubat 2015 Pazartesi 18:33
 Salim Uslu genel kurulda


Türkiye Kalp Hastalıkları ve Kalp - Akciğer Nakli Vakfı 18. Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Genel Kurula Vakfın Genel Sekreteri, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da katıldı.


18. Olağan Genel Kurulda Divan Başkanlığını Prof. Dr. Ali Şafak, Başkan Yardımcılığını Dr. Nazif Öztürk yaptı.


Türkiye Kalp Hastalıkları ve Kalp - Akciğer Nakli Vakıf Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Özdoğan 2013 yılı faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Genel kurulunda kuruculardan vakfın gelişmesi ve hizmetlerin artırılması noktasında görüşleri alındı.


Türkiye Kalp Hastalıkları ve Kalp - Akciğer Nakli Vakfı 18. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kuruluna;  Başkan Prof. Dr. Emin Özdoğan, Başkan Yardımcısı Dr. Nazif Öztürk, Genel Sekreter Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Muhasip Yaşar Öncan, Yönetim Kurulu üyeliğine; Prof. Dr. Sedat Işık, Prof. Erhan Özmen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Metin Emiroğlu seçildi.


Genel kurula; Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Kurucu Delege HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Aslan, Mütevelli Heyet Üyeleri Öz-Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Prof. Dr. Emin Özdoğan,  Dr. Nazif Öztürk, Yılmaz Yüksel, Mustafa Fidan, Hasan Tanrıöven, Yaşar Öncan katıldı. 




Son Güncelleme: 02.02.2015 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.