Sanayiciden Kayrıcı’ya ilgi

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, oto galerici esnafı ile buluştu, sanayici Mustafa Duduoğlu'nun geleneksel 'İskilip Dolması' programına katıldı.

06 Mayıs 2023 Cumartesi 14:11
Sanayiciden Kayrıcı’ya ilgi

Çorum’un köklü sanayi kuruluşlarından Duduoğlu Çelik Döküm, geleneksel hale gelen “İskilip Dolması” ikramına bu yıl da devam etti.
Duduoğlu Çelik Döküm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duduoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı dolma ikramına MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı da katıldı. Kayrıcı, evsahibi Mustafa Duduoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle kendisine yakın ilgi alaka gösteren sanayici ve işadamlarına teşekkür etti.

Kayrıcı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ile de Çorum’un sanayisi üzerine bir görüşme yaptı.
Kayrıcı’ya Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Sami Çam da eşlik etti.

KAYRICI OTO GALERİCİLERLE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmalarına devam ediyor.
Çorum’da esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Kayrıcı, seçim turlarına Oto Galericiler Sitesi ve Oto Pazarı ile devam etti.

DUA VE DESTEK İSTEDİ

Sabah kahvaltısını galerici esnafıyla birlikte yapan Kayrıcı, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, seçimlerde dua ve destek istedi.

FAHRİ YARDIK EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Oto Galericiler Derneği Başkanı Fahri Yandık’ın ev sahipliğini yaptığı kahvaltıya Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Sami Çam ile teşkilat mensupları ve çok sayıda galerici esnafı katıldı.

'ÇORUMLU’NUN BEKLENTİSİ BÜYÜK'

Çorum’da 20 yıldır tek başına iktidardan seçilenlerin yetersizliği nedeniyle hak ettiği hizmetleri alamadığı için halkın talep ve beklentisinin fazla olduğuna dikkat çeken Kayrıcı, milletvekili seçilmesi halinde Çorum’un sorunlarını ortak aklı kullanarak çözmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

OTO PAZARI VE GALERİCİLERİ TEK TEK GEZDİ

Kayrıcı, daha sonra ikinci el oto pazarını ve galericiler sitesini tek tek dolaşarak, esnaflar ve vatandaşlarla görüştü. Hayırlı işler, bereketli kazançlar ve işlerinde kolaylık dileyen Kayrıcı, Bir oy Recep Tayyip Erdoğan'a, bir oy Milliyetçi Hareket Partisi'ne" diyerek destek istedi.
MHP Milletvekili Adayı Kayrıcı, geleneksel hale gelen yemeğe katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2023-05-06 18:39:56

TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOL MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ

Avatar
Selim 2023-05-06 23:24:34

Mustafa Duduoğlu Çorum'un yüz akı bir sanayici. Allah sayılarını arttırsın. Böylelerine sahip çıkmaz lazım.

Avatar
Üniversite 2023-05-07 18:16:30

Ülkü ocakları başkanı aynı zamanda üniversite personeli ama maşAllah dere tepe düz geziyor. Mesaiye uğradığı yok. Gece gündüz seçim çalışmalarında boy gösteriyor. Bu nasıl personel bu nasıl milliyetçi devletçilik. Bunun amirleri ne iş yapıyor. Üniversite uyumaaa