Sanayiciye hükûmet desteği şart

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı seçim çalışmaları kapsamında Çorum OSB'yi ziyaret etti

18 Nisan 2023 Salı 17:52
Sanayiciye hükûmet desteği şart

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum Organize sanayi Bölgesi’nde bulunan bazı fabrikalar yaptığı ziyarette, Çorum için önemli olan sanayi kuruluşlarının hem üretim kapasitesi bakımından, hem de sayılarının çoğalması bakımından daha da gelişip büyümesi için merkezi hükümetten gereken desteği alması konusunda var gücüyle çalışacağını söyledi.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Ali Beyaz, önceki dönem il başkan yardımcılarından Orhan Özyol ve Milletvekili Aday Adayı Abdullah Dalyan ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, ilk olarak 3F Tekstil Fabrikası’na gitti. Fabrika Sahibi Fatih Ergün ile görüşen Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, üretimleri hakkında bilgiler aldı. Kayrıcı, ardından da fabrika içerisini gezerek, hem üretilen ürünleri yakından gördü, hem de çalışanlarla görüştü.

Daha sonra Yalçın Hidrolik Fabrikası’na geçen Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, fabrika sahibi Alaaddin Yalçın’dan üretilen ürünler hakkında bilgi aldı. Kayrıcı, hem sektörün, hem de ekonominin genel durumu hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

Era Özel Civata Fabrikası sahibi Oğuz Katipoğlu’nu da ziyaret eden Kayrıcı, üretilen ürünler ve piyasası hakkında bilgiler aldı.
Çorum’un müteşebbis ruha sahip insanlarının üretimin her alanında var olduğunu kaydeden MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, ziyaret ettiği 3 farklı alanda üretim yapan fabrikada hem ülke ekonomisine, hem Çorum ekonomisine ve özellikle de istihdama çok büyük katkılar sağlandığının altını çizdi. 

Yatırımcıların sürekli yeni yatırımlara yöneldiklerini, Çorum sanayisinin de bu şekilde geliştiğini kaydeden Kayrıcı, KOBİ’lerin ülke ekonomisinin kılcal damarlarını oluşturduğunu dile getirdi.

Fabrika sahiplerini tebrik eden ve başarılar dileyen Vahit Kayrıcı, Çorum için önemli olan sanayi kuruluşlarının hem üretim kapasitesi bakımından, hem de sayılarının çoğalması bakımından daha da gelişip büyümesi için merkezi hükümetten gereken desteği alması konusunda var gücüyle çalışacağını dile getirdi. Kayrıcı, insanlığın hayrına çalışan, ülke ekonomisine katkı sağlayan, insanların evine ekmek götürmelerine vesile olan üreticilere ve iş imkanı sağlayanlara destek olmayı bir görev saydığını da söylerine ekledi.

KAYRICI’YA HEMŞEHRİ DESTEĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’da ikamet eden Arifegazililerle bir araya geldi. Kayrıcı’nın milletvekili adayı gösterilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Arifegazililer, kendisine başarılar dilerken, seçimlerde destekçisi olduklarını söylediler.

KADİR GECESİNDE ŞEHİT YAKINLARI İLE İFTAR YAPTI

18-24 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle Çorum Şehitliğinde bir program düzenleyen Vahit Kayrıcı, şehitlere dua okurken, şehit aileleriyle de bir araya gelerek, acılarına ortak oldu. 

Kayrıcı teravih namazında da Çorum İmam Hatip Camii’nde cemaat ile hasbihal edip, sorunlarını dinledi.  Diğer yandan Vahit Kayrıcı tarafından başta İmam Hatip, Akşemsettin, Abdibey olmak üzere kentin muhtelif bölgelerinde bulunan camide teravih namazı çıkışında vatandaşlara lokum ikramında bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kesanli19 2023-04-19 09:03:13

1999-2002 yıllarında da milletvekili idiniz taş taş üstüne koymadınız sizden hizmet beklemek aynı bence...