Sarıgül’ün Çorum il başkanı oldu

Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanı olduğu Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum İl Başkanlığı görevine atama yapıldı.

11 Mayıs 2021 Salı 23:41
Sarıgül’ün Çorum il başkanı oldu

İstanbul Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanı olduğu Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum İl ve Merkez İlçe Başkanlığı görevine atama yapıldı.

TDP il başkanlığı görevine geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Engin Erenler getirildi. Partinin Çorum Merkez İlçe Başkanı ise Hamza İrtük oldu.

Son Güncelleme: 12.05.2021 22:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mevlüt 2021-05-13 07:54:36

Yakında başka partiye geçerrse şaşırmam...

Avatar
Sade vatandaş. 2021-05-15 13:55:59

Ülkemiz parti çöplüğüne döndü. Oy pusulalarında yer kalmadı. Resmî olarak kaç parti olduğunu bilmiyorum. Adını sanını duymadığımız birçok parti var. En küçük fikir ayrılığında bile yeni parti kuruluyor. Siyasî olgunluğa maalesef henüz ulaşamayan ülkemiz adına üzücü bir durum. Siyasetin kalitesi böyle yükselmez. Parti kurmanın da bazı akademik ve tecrübe ile ilgili kriterleri olmalı. Yoksa her önüne gelen parti kurar.