‘Sarsılmaz imanın sonucu’

Ak Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Av. Fatih Maden, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü....

18 Mart 2015 Çarşamba 16:35
 ‘Sarsılmaz imanın sonucu’


Ak Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Av. Fatih Maden, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü sebebiyle bir basın açıklaması yaptı.


Çanakkale Zaferi’nin sarsılmaz bir irade ve imanın bir ürünü olduğunu belirten Maden, şöyle dedi: “Bir asır önce ecdadımız, bütün yoksulluklara ve olumsuzluklara rağmen gövdesini vatanı için, milleti için, imanı için siper ederek, Çanakkale’de canı pahasına büyük bir zafer kazanmıştır.


İslam sancağını asırlardır korumak ve daha ileriye taşımak gibi tarihi bir misyon üstlenen necip milletimiz, o günlerde de hilalin nakşedildiği bayrağımız ve vatanımız üzerine oynanan oyunlara karşı sağlam bir irade ve sarsılmaz bir iman ile karşı koymuştur. Cihadı farz, şehitliği ve gaziliği ise iki cihanda büyük bir şeref ve onur payesi olarak gören ecdadımız İstanbul’dan Bağdat’a, Halep’e, Ardahan’dan Diyarbakır, Adana, Mersin’e, Çorum’dan Kosova, Bosna, Üsküp’e kadar mahşeri bir kalabalıkla ölüm yeminleri etmişçesine dünyanın en adaletsiz savaşında düşmanı dize getirmeyi vatanımızı ve bayrağımızı kurtarmayı başarmıştır.


Bu kutlu günde bütün şehitlerimizi ve ebedi hayata intikal etmiş olan gazilerimizi minnetle anıyor, rahmetle yad ediyorum. Vatanımıza, milletimize hizmet eden gazilerimize de uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.”




Son Güncelleme: 18.03.2015 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.