Seccade tepkisi, takiyede level atladılar

Atıf-Der Başkanı ve Çorum Milli İrade Platformu Sözcüsü Mustafa Lek, Kılıçdaroğlu'nun tepkilere neden olan seccadeli fotoğrafı üzerine açıklama yaptı.

04 Nisan 2023 Salı 13:19
Seccade tepkisi, takiyede level atladılar

Atıf-Der Başkanı ve Çorum Milli İrade Platformu Sözcüsü Mustafa Lek, yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eleştirilere neden olan seccadeli fotoğrafı ve ardından yaptığı özür açıklamasına tepki göstererek, “Özrü kabahatinden büyük” dedi.

İşte o açıklama:

‘KENDİSİ DE, YANINDAKİLER DE, ÇEKEN DE, SERVİS EDEN DE FARKETMEMİŞ’

“Poz vermesi yetmemiş gibi özrü kabahatinden büyük olur derler ya, işte o minvalde bir açıklama yapıyor. Açıklamasında özür de edilemiyor, sadece üzgünüm beyanatında bulunuyor. Ve diyor ki fark etmedik. Bay Kemal, sen fark etmedin. Yanındaki üç kişi de mi fark etmedi? Hadi onlar da fark etmedi. Bu fotoğrafı çekende mi fark etmedi. Fotoğrafı çeken de fark etmedi. Bunu servis yapanlar da mı fark etmedi?

‘MİLLETİN DEĞERLERİNE SAYGISIZLIĞINIZ İLK DEĞİL’

Bu yapmış olduğunuz milletimizin değerlerine karşı göstermiş olduğunuz saygısızlığı ki zira bunlar ilk değil. Sizler evine bizlerin kutsal saydığı, mahrem olarak bildiği evlerine, fakir fukaranın evlerine ayakkabılarıyla giren ve girmekten gocunmayan kişilersiniz. Aziz milletimiz bunu biliyor. Aziz milletimiz, ferasetli milletimiz bunun farkında.

KILIÇDAROĞLU’NA KARGO İLE MESH GÖNDERİYORLAR

Ve biz İskilip’ten İskilipli Atıf Hoca'nın memleketinden bu açıklamayı yaparak Bay Kemal'e buradan hem tepkimizi göndermek istiyoruz hem de İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun takiye ile ilgili verdiği misalle konuşmaya binaen Kemal Bey'e İskilip’de imal edilen kuzu derisinden imal edilen bu meshleri kargoyla göndereceğimizi ifade etmek istiyoruz.

‘TAKİYE İŞLERİNİZDE SİZE LOADİNG YAPTIRIP LEVEL ATLATACAK’

Bay Kemal, bu mesh ne işe yarayacak biliyor musunuz? Bu mest sizin İl Başkanınız Canan Kaftancıoğlu'nun söylediği takiye’deki, sizlerin takviye işlerinde loading görevi görecek, size bir yükleme yapacak ve yine takviye işleminde size level atlamanızı sağlayacak. Bu aziz milletin fertleri seccadeye bu meshlerle ayaklarını dokunduruyor, seccadeye tertemiz pak alınlarını değiyorlar. Bizler Milli İrade Platformu olarak Atıf-Der olarak sizleri en şiddetli şekilde kınadığımızı tekrardan ifade etmek istiyoruz.

KILIÇDAROĞLU ÜZERİNDEN SAADET’E ‘MÜCAHİT’ GÖNDERMESİ

Ve umuyoruz ki bu fotoğraf karelerinden sonra İl Başkanınız Canan Kaftancıoğlu'nun takiye ile ilgili açıklamalarından sonra sizlere Bay Kemal'e ‘mücahit’ yakıştırmasını yapan Saadet Partili kardeşlerimiz de bir kere daha düşünür ve biz ne yapıyoruz, nasıl bir ortam içerisindeyiz diye kendilerini sorgu ve suale çekerler. Oysa ki Türkiye Cumhuriyeti tarihi içerisinde ‘mücahit’ unvanı en çokta merhum cennet mekân Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a yakışmıştı. Biz ondan başkasına mücahit derken emin olun iki kere düşünüyor ve bir kere konuşuyoruz.

‘14 MAYIS SAHTE İLE GERÇEĞİN SEÇİMİ’

Kıymetli kardeşlerim ve bizleri takip edenler. 14 Mayıs'taki seçim şu andan itibaren gösteriyor ki sahte ile gerçeğin seçimi olacak. 14 Mayıs'taki seçim doğru ile yalanın seçime olacak. 14 Mayıs'taki seçim,  eve ayakkabılarıyla girenler ile fakirin fukaranın sofrasına diz çöküp onların alnını okşayanlar arasında yapılan bir seçim olacak. 14 Mayıs'taki seçim seccadeye ayakkabıları ile basanların ve seccadeye tertemiz pak alnını koyanların arasında gerçekleşen bir seçim olacak.

‘TARAFIMIZ DA, DURDUĞUMUZ YER DE BELLİ’

Ve biz Atıf-Der olarak Çorum Milli İrade Platformu olarak tarafsız değiliz. Tarafımız, Hak'tan ve hakikatten yana olan, mazlumların başını okşayan, mazlumların her daim yanında olan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacağız."

Son Güncelleme: 05.04.2023 00:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli 2023-04-04 14:37:32

Adam sırf kendisinin derneğinin basında yer alması için konuşuyor sizde yayınlıyorsunuz bu dernekte varmış öğrettiniz okurlara

Avatar
Hadi len ordan 2023-04-04 21:05:32

Bu zat akp milletvekili aday adayı değilmi ? Çorum'un milli iradesinin sözcülüğü bu ...kaldı ? Seccade olayından dolayı özür diledi adam fark etmedim dedi. Daha neyi özeyip duruyorsunuz lek lök efendi , buradan malzeme çıkmaz. Madem dine namaza bu kadar sahip çıkıyosun , dinimizi kullanarak vakıf kuranların yurtlarında ve vakıflarında taciz-tecavüz ettikleri çocuklar içinde bir iki laf söyle. 6 yaşında tarikat şeyhleri ile evlendirilen çocukların haklarını koru.. sırf laf..

Avatar
SORUMLU 2023-04-04 15:21:05

hırsızın hiş mi suçu yok. özür dilemek erdemliliktir

Avatar
Çorumlu 2023-04-04 14:45:13

İskilip lakaplı bir yorumcu sürekli ilçenin eksikliklerini dile getiriyor. Bir kulak veren yokmu acaba ( Tosya /İskilip ** İskilip /Çorum** Çankırı/ İskilip yollarından ve de yarım kalan bir okul var Yüksek okul ) Bu seçimlerde söz alınmaz ise ne zaman söz alınır sayın aday adayımız bir buna el atsanız

Avatar
SERDAR 2023-04-05 10:02:53

Ulan din konusu olmasa konuşacak tek lafınız yok tek bildiğiniz din.Onuda bildiğiniz meçhul herkesin dini kendine dinde zorlama yok cami,seccade vs araçtır İslamiyet sadelik ve duruluğu esas alır gösteriş ten uzak olmak gerekir.Peygamber Efendimizin hırkasını agzına dolayanların yasadıgı hayata bak be!!!

Avatar
Arizona kertenkeleleri 2023-04-05 12:57:11

Bu tipler yuzunden insanlar dinden soguyor. Bir tek bunlar biliyor dini. Bakalim iktidar gidince nasil birbirini yiyecek bu atifseverler.

Avatar
Kule... 2023-04-05 14:23:43

"LEK" soyisim de "E" harfi unutulmuş, ilave etmek lazım."LEKE" olarak çokta yakışır.
Çünkü bir Vatan haini için dernek başkanlığı yapmak birazcık vicdan sahibi olan için utançtır.

Avatar
crm 2023-04-04 16:20:33

osmanlı ve islam düşmanı kitle...