Seçim startını Bahabey’den verdi

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, seçim çalışmalarına start verdi

26 Şubat 2019 Salı 11:28
Seçim startını Bahabey’den verdi

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Yüksek İnşaat Mühendisi Özgür Kılıç, 31 Mart Yerel Seçim startını, Bahabey Caddesi’ndeki Seçim Bürosu’ndan verdi.

Bugüne kadar nokta ziyaretleri yaparak sosyal medya ağırlıklı çalışma yapan Kılıç, meclis listelerinin belli olmasının ardından teşkilat yöneticileri ve meclis üyesi adayları ile birlikte sahaya indi.

BSG Medya.Net’te yer alan habere göre, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, parti yöneticileri, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları ile birlikte Bahabey Caddesi esnafını ziyaret ederek, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.

Esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Kılıç,  31 Mart’ta Çorumlu’dan destek istedi. Hep birlikte çalışıp kazanacaklarını belirten Kılıç, şehrin sorunlarını bildiğini, ayrım yapmadan  herkesin başkanı olacağını, halkçı belediyeciliği hayata geçireceğini taahhüt etti. Kılıç. Esnaf turundan sonra  Kamu Sen ve KESK’i ziyaret etti.

Son Güncelleme: 26.02.2019 23:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seda 2019-02-26 11:38:28

Bu adamın partiye veya belediye faydası olcagini düşünmüyorum oyumu vermeyeceğim gerek yok.halktan biri olsa idi daha iyidı. Yine okumuş biri işsiz biri olsaydı daha iyidi.zeki gül kalsın daha iyi muavizi biri.