Seçime hazırlar

AK Parti Kadın Kolları yönetimi mahalle teşkilatları ile bir araya geldi.

17 Aralık 2017 Pazar 15:51
Seçime hazırlar

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, partisinin mahalle teşkilatları ile istişare toplantısı düzenledi

İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve mahalle teşkilatlarındaki gönüllü kadınların katılımı ile gerçekleşen toplantıda gündeme dair konular ve teşkilatlanma hakkında bilgi verildi.

İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, yaptığı konuşmada," Dün itibariyle tüm ilçelerimizde kongrelerimizi tamamlayıp teşkilatlanmalarımızı tamamlayarak ilçelerimizi 2019 seçimlerine hazır hale getirdik. İlerleyen zamanlarda da İl Başkanlığı Kongresinin ardından İl Kadın Kolları kongresi gerçekleşecek ve 2019 seçimleri için çalışmalarımızı başlatacağız. Bizler kadın kolları teşkilatı mensupları olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimizde, mahallemizde birer temsilcisiyiz. Cumhurbaşkanımızın uzanmak istediği yardım eliyiz bu nedenle O'na layık olmak için bizler de elimizden gelen çabayı göstermeliyiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.