'Seçmenle aramızda köprüsünüz'

AK Parti SKM Başkanı Eyüp Arslan ve İl Başkan Yardımcısı Oktay Yıldırım'dan habercim19'a nezaket ziyareti

31 Mayıs 2018 Perşembe 17:51
'Seçmenle aramızda köprüsünüz'

AK Parti’nin tecrübeli siyasetçilerinden Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Eyüp Arslan ile Siyasi ve Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oktay Yıldırım, Habercim19’a nezaket ziyaretinde bulundu.

24 HAZİRAN ÖZEL BİR SÜREÇ

Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Eyüp Arslan, 24 Haziran seçimlerinin hem ülkemiz hem dünya hem de Müslüman coğrafyanın yakından takip ettiği özel bir süreç olduğunu hatırlattı.

NEREDE NE YAPILMASI GEREKTİĞİNİ BİLİYORUZ

Seçim kararının alınmasının ardından AK Parti Teşkilatları olarak Seçim Koordinasyon Merkezi’ni kurarak görev dağılımı yaptıklarını belirten Arslan, nezaket ve teşkilat disiplini temelinde aday adaylığı sürecinin tamamlanmasıyla sahaya indiklerini, an itibariyle Çorum’un her yerinde bulunduklarını kaydetti. Arslan, AK Parti Teşkilatları seçimlere hazır. Disiplinli, tecrübeli, nerede ne yapılması gerektiğini çok iyi bilen bir teşkilatız sahadayız.

SEÇMENLE KÖPRÜ SİZSİNİZ

Yerel basının öneminin farkında olduklarını belirten Aslan, “SKM’nin basından uzak seçim kampanyası yürütmesi mümkün değil. Seçmenle aramızda en büyük köprü basın yayın organları. Siyasetin mesajının seçmene iletilmesinde etkilisiniz. “ dedi.

CENTİLMENCE BİR YARIŞ

Çorum’da bundan sonra centilmence ve güzel bir seçim süreci yaşayacaklarını vurgulayan Arslan, Çorum’un örf, adet ve geleneklerinin buna uygun olduğunu ifade etti. Arslan, seçimlerin memlekete ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.

Son Güncelleme: 31.05.2018 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.