Şehit ağabeyini mutlu eden görüşme

AK Parti İl Başkanı Karadağ, şehidimizin ağabeyini Başbakan Binali Yıldırım'la görüştürdü.

27 Nisan 2018 Cuma 16:04
Şehit ağabeyini mutlu eden görüşme

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde geçtiğimiz yıl teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şehit olan sözleşmeli asker Hidayet Tokmak’ın ağabeyi Erdoğan Tokmak, Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü.

Başbakan Yıldırım, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu necip millet ve ülke için canlarını gözlerini kırpmadan feda eden yürekli bir kardeşe sahip olmak gururların en büyüğüdür. Onlar inşallah şehadet şerbetlerine içerek Rablerinin rızasını kazananlardan oldu, bizlerde geriye kalan aile fertlerimiz ve yakınlarımızın tüm ihtiyaç ve taleplerini yerine getirmek için elimizden gelen tüm imkanları seferber etmeye hazırız.” dedi.

Şehit yakınlarına gösterdiği ilgi ve talepleriyerine getirme gayreti nedeniyle Karadağ’a da teşekkür eden Başbakan Yıldırım, “ Milleti ile bütünleşemeyen bir irade bizim temel ilkelerimiz ile asla örtüşmeyen bir durum, sizler bizim elimiz kulağımız gözümüzsünüz.” dedi.

Şehit yakını Erdoğan Tokmak da, Başbakan Yıldırım ve İl Başkanı Karadağ’a teşekkür ederek, “Devletimizin bize sahip çıkması bizi çok mutlu ediyor. Allah devlet büyüklerimizden razı olsun bizleri unutmadınız sahip çıktınız, il başkanım anne ve babamın tüm eksiklerini tespit ederek kardeşimin onlar için hayal ettiği yardımları yerine getirdi, Rabbim sizlerin yardımcısı olsun.” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, şehit ağabeyini daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüştürmüştü.

Son Güncelleme: 27.04.2018 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.