Şehit ailesinin acısını paylaştılar

MHP Çorum Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal ile yönetim kurulu, hafta sonu Sungurlu’da İlçe teşkilatı ve kadın kolları başkanlığını ziyaret etti.

28 Eylül 2013 Cumartesi 13:39
 Şehit ailesinin acısını paylaştılar

MHP Çorum Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal ile yönetim kurulu, hafta sonu Sungurlu’da
 İlçe teşkilatı ve kadın kolları başkanlığını ziyaret etti.


MHP’den yapılan açıklamaya göre, Sungurlu İlçe Başkanı ile bir araya gelen  kadın kolları yöneticileri, Sungurlu’nun sorunları hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra Sungurlulu şehidimiz Muharem Çakır’ın  annesini ziyaret eden partili kadınlar, Şehit ailenin sıkıntılarını ve acılarını bir kez daha paylaştılar.

Partili kadınlar, ayrıca Sungurlu Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Selahattin Koçak’ın eşine başsağlığı ziyaretinde bulundular.

İlçe ve köy ziyaretlerinin devam edeceğini ve çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürdüklerini bildiren  MHP Çorum Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal, ’Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş hak ve özgürlüklerle yaşamın her alanında yer alan kadınlarımızın her zaman sağduyu ve milli irade ile hareket edeceklerini biliyor ve bütün kadınlarımızı ülkemize ve milletimize hizmet noktasında Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında birliğe ve beraberliğe davet ediyorum’’ dedi.




Son Güncelleme: 28.09.2013 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.