Şehit annesini ziyaret ettiler

AK Parti Kadın Kolları, Milletvekili Adayı Serap Yıldırım ile şehit annesini ziyaret ederek, hal hatır sordular

01 Haziran 2018 Cuma 15:37
Şehit annesini ziyaret ettiler

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Milletvekili Adayı Serap Yıldırım, partili hanımlarla birlikte, geçtiğimiz aylarda Şırnak Besteler-Dereler bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen Baki Afşar'ın Gülabibey mahallesinde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Başkan Meryem Demir şehitlerin acısının milletçe yüreklerde hissedildiğini belirterek, “Ateş düştüğü yeri yakar ne desek az. Rabbim size, sevdiklerine sabır versin. Peygamber efendimize komşu eylesin bahçesi cennet olsun” dedi.

Anne Nurdan Afşar ise oğlunun askerliğinin bitmesine 12 gün kala şehit olduğunu hatırlatarak, “Heyecanla onu beklerken şehadet haberi ile yıkıldık. Bu acı tarif edilemez. Ama devletimiz bizi hiç yalnız bırakmadı. Desteğini esirgemedi.” diye konuştu.  

AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Serap Yıldırım da şehitliğin yüce bir mertebe olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: “Bu hain terör olayları inşallah en kısa zamanda bitecek, bu acılarımız sona erecek. Bize düşen sizin yanınızda olmak. Size her konuda destek olacağız. Şehitlik mertebesine ulaşan kardeşimize Cenab-ı Mevladan sonsuz rahmet diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dürüst Editör 2018-06-03 13:49:13

Göz pınarı kurumuş şehit anasının evinde neden gülüyorsunuz?

banner165