Şemsek, AK Partili vekilleri yetersiz buldu

MHP 19. Dönem Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek, 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri için...

18 Mart 2015 Çarşamba 15:07
 Şemsek, AK Partili vekilleri yetersiz buldu


MHP 19. Dönem Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek, 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Çorum'dan Milletvekili Aday Adayı olarak müracaat etti. Aday Adaylığını, İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısı ile duyuran Şemsek, "AKP ve milletvekilleri Çorum ve Çorumlu'nun hakkını koruyamadı. Biz ülkenin ve Çorum'un meselelerini biliyoruz ve sorunları çözmek için birikimimiz tamdır." dedi.


MHP İl Başkan Yardımcısı Bülent Bora Baltacı, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan ve partililerin katıldığı basın toplantısında, seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulanan Muharrem Şemsek, 13 yıllık AK Parti döneminde ülkenin iyi yönetilmediğini, milli çıkarların korunamadığını ifade etti.


Türkiye'nin dış politika yanısıra, iç politika ve ekonomi başta olmak üzere tüm konularda geri kaldığına işaret eden Şemsek, çözüm sürecini de eleştirdiği basın toplantısında şunları dile getirdi, "19. Dönemde Milletvekili olarak temsilcisi olmaktan şeref duyduğum Çorum ilimize; Allah nasip ederse, Genel Merkezimizin takdir ve uygun görmesi ve Çorumlu hemşehrilerimin hiçbir zaman esirgemedikleri oyları ile 25. Dönemde de Milletvekili olarak hizmet etmekten büyük gurur duyacağım.


Türkiye 13 yıllık AKP iktidarı döneminde iç ve dış politikada çok kötü yönetilmiş Milli çıkarlarımız korunamamıştır. Tarihi mirasımız ve ülke topraklarımız düşmana terk edilmektedir. Dış politikada itibarımız sıfırlanmaktadır. Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza dünyanın gelişmiş ülke liderleri görüşmek için randevu vermemektedir. AKP'nin yanlış olan politikaları ile komşu Müslüman ülkelerin hemen hepsi parçalanma noktasına gelmiştir. Kıbrıs Milli davamız kaybedilme noktasındadır. Türkiye sanki AB ve başka ülkelerin birer eyaleti gibi muamele görür olmuştur. Ülke çözüm süreci yalanı ile parçalanma noktasına getirilmiş, Milli Birliğimiz yok olmuş, bölücü PKK terörü AKP'yi teslim almış, adeta AKP'yi ve ülkeyi idare eder olmuştur. AKP dünyanın en cani terör örgütü PKK ile masada görüşmeye başlamış, otuz bin kişinin katili APO ile Türkiye'yi bölme-Parçalama konusunda anlaşmış, ülkenin bir bölgesini PKK'ya adeta terk etmiştir.


Türkiye; Ekonomik, Sosyal, Kültürel, Siyasi büyük problemlerin içindedir. Türk Ekonomisi büyük bir krizle karşı karşıyadır. Dövizdeki dalgalanmalar ekonomik değerlerin hepsini etkilemekte vatandaşlarımızın alım gücü ve varlıkları her gün düşmekte, değer kaybetmektedir. Ekonomik kriz bizzat ülkeyi idare eden iktidar tarafından yaratılıyor. Cumhurbaşkanı, Başbakan kavgaları, Cumhurbaşkanı ve Başbakanın Merkez Bankası ve diğer devlet kurumlan ile kavgaları, siyasi partilere saldırıları ülkemizi hergün germekte ekonomimizi alt üst etmektedir. AKP iktidarı döneminde Türk insanlarının gelirini hortumculara vererek azaltmış, yolsuzluk, soygun, hırsızlıklar iktidar eliyle yapılır olmuştur. İşsizlik rakamları tarihinin en büyük noktasına çıkmıştır. Bağ-kur ve SSK emeklileri, memur emeklileri aylıkları ile geçinemezken, işçi, memur, köylü, esnaf ve işveren perişan durumdadır.


Türkiye AKP iktidarı döneminde ahlak ve maneviyatta da bir çöküntü içine sokulmuştur. Her türlü ahlaksızlık zirve yapmıştır. AKP yetkilileri dini değerlerimize saldırıyı açıktan yapmaktadır. Allah'ın ayetleri ile Peygamber Efendimizin Hadisleri ile aleni alay etmekte, lüks ve israflarla, kaçak saraylarla fakirin fukaranın hakları çar çur edilmektedir.


13 yıldır Çorum ilimizde hiçbir ciddi yatırım olmamış, Çorum ilimizdeki mevcut Devlet Kurumları Çorumdan alınarak komşu illere aktarılmış, iktidar partisi AKP ve Milletvekilleri Çorum ve Çorumlunun hakkını koruyamamıştır.


Türkiye'nin ve Çorum ilimizin meselelerini MHP olarak biliyoruz. Ülkeyi yönetmeye, ülke ve Çorum ilimizin meselelerini çözmeye tecrübe, birikim ve hazırlığımız tamdır. 7 Haziran seçimlerinin hayırlı olmasını Allah'tan dileyerek Çorumlu hemşehrilerimizden oy ve yetki istiyoruz. Çorumlu vatandaşlarımızın bize besledikleri güven için şimdiden teşekkür ediyor, herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum."




Son Güncelleme: 18.03.2015 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.