Sendikacılar Bekiroğlu’nu ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet...

28 Temmuz 2015 Salı 18:21
Sendikacılar Bekiroğlu’nu ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatcı ile Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Tahir Eşkil’le buluştu.


AK Parti’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Saatcı ve Eşkil, İl Başkanı Bekiroğlu’nu ziyaret etti. Saatcı ve Eşkil, her girdiği seçimden zaferle çıkan AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde de her ne kadar tek başına iktidar olamasa da hem Çorum’da hem de Türkiye genelinde birinci parti olduğunu hatırlatarak, seçimdeki başarılarından dolayı Bekiroğlu’nu tebrik ettiler.


AK Parti’nin iktidarda bulunduğu dönemde her alanda olduğu gibi hem sağlık hem de eğitim alanında çok önemli atılımlar attığını belirten Saatcı ve Eşkil, Çorum’un da gerek milletvekillerinin girişimleri, gerekse de teşkilatların çalışkanlığı ile merkezi iktidardan çok önemli yatırımlar aldığını vurguladılar. Saatcı ve Eşkil, sivil toplum teşkilatları olarak her zaman AK Parti iktidarının destekçisi olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini vurguladılar.


İl Başkanı Rumi Bekiroğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen’in sendikacılık anlayışında bir çığır açtığını kaydetti.


Ziyaret sırasında ayrıca Türkiye’de eğitim ve sağlık sorunları hakkında ve sorunların nasıl çözüleceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 


 

Son Güncelleme: 28.07.2015 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.