Şenol Sunat İskilip’e geliyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Suat, Çorum’un İskilip ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

10 Haziran 2022 Cuma 15:15
Şenol Sunat İskilip’e geliyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Suat, Çorum’un İskilip ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’nın verdiği bilgiye göre; İskilip ilçesinde parti teşkilatlarının katılımı ile bir dizi çalışma ve ilçe halkı, esnaf ziyaretleri yapılacak.

İskilip ziyaretine Genel Başkan Yardımcısı Sayın Şenol Sunat’ın yanı sıra Ankara il ve ilçe başkanları davetli olarak katılacak.

Programda Çorum teşkilatları Sungurlu belediye başkanı, İl genel meclisi üyesi ve belediye meclis üyeleri, ilçe ıe yöneticiler hazır bulunacak.

Son Güncelleme: 10.06.2022 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Boluda yaşayan İskilipli 2022-06-11 11:23:16

İskilipte İYİ Partiye ilgi ve sempati çok fazla.Mhp den ihraç edilenlerr veya partinin politikasını beğenmeyen ancak seçim sonuçlarına kadar kendilerini de açık etmeyenlerin desteğiyle oy patlaması yapacağını düşünüyorum.Ülkücülerin yeni adresi de ortak payları da İYİ parti olacaktır.

Avatar
İskilipli 2022-06-11 03:15:44

İskilip e hoş geldiler sefalar getirdiler
büyük ihtimal Ankara Çankırı Bayat İskilip yolu nu kullanacaktır.
- I İskilıp Ankara arasının bitirilmesi
- İSKİLİP TOSYA YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ
kale ve mağara restorasyonunun bitirileşi
- Iskilip de hayk yardımları ile temel ve çatı kapama noktasına gelen ancak üniversiteye decir edilip sonra Çürük olduğuna ilişkin rapor üzerine bekleyen bina NE OLUCAK
bu sorulara cevap aranmalıdır

Avatar
Öz İskilip li 2022-06-11 06:51:17

Yüksek okulu çözülsün
Tosya İskilip yolu yapılsın artık. Konut sorunu çözmek için girişim gerekli

Avatar
İskilili 2022-06-11 11:06:36

PARTİNİZİN MİLLETVEKİLI AYTUN ÇIRAY IN İSKILIPLIPE, ISKILIPLI ATIF HOCAYA KÜFRÜNDEN SONRA HANGİ YÜZLE GELIYORSUNUZ YÜZÜNÜZ HIÇ KIZARMIYORMU
Sel önünden kütük kapmaya çalışıyorlar siz önce gidin sizi meclise sokan hdpkk liradan izin alın da ondan sonra konuşun inanmayan Fatma kurtulan ın videosunu izlesin sizi gi fetönün proje partisi anketlerde balon gibi şaşırıyor balon gibi patlar yakında iskilipte verecekler gazı isliliplilere böyle şaklabanlıkları iskilipli Atıf hocanin çocukları çok gördü pirim vermez

banner165