Şeref keskin MHP’den aday

Emekli öğretmen Şeref Keskin, Mart 2014 yerel seçimleri için Osmancık Milliyetçi Hareket Partisi...

30 Ocak 2014 Perşembe 23:18
 Şeref keskin MHP’den aday


Emekli öğretmen Şeref Keskin, Mart 2014 yerel seçimleri için Osmancık Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatına Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı dilekçesini verdi.

Keskin’in Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı dilekçesini teslim alan MHP Osmancık İlçe Başkanı Musa Kara, “2009 yılı yerel seçimlerinde MHP İl Genel Meclisine 2. sıra adayı oldu. Osmancık'ın sorunlarına vakıf olan birisi. Ülkesine, milletine ve ilçesine faydalı olacağına inandığımız bir hemşerimizdir.” dedi.


Şeref Keskin kimdir?

1958 Osmancık doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Osmancık'ta tamamladı. 1975-1976 öğretim yılında Artvin İlk öğretmen okulundan 1. derece ile mezun oldu.

İlk görevine Osmancık'ta başlayan Keskin, askerlik görevini öğretmen olarak tamamladıktan sonra istek üzerine Amasya Gümüşhacıköy ilçesine atandı. Burada 7 yıl görev yaptı. Bu esnada A.Ö.F.Eğitim önlisansını tamamladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yurtdışı öğretmenliği için açmış olduğu sınavı kazanarak 1990 yılında Almanya'ya öğretmen olarak gitti. Bakanlıklar arası ortak kültür komisyonunca görev süresi 1 yıl uzatılarak 5+1 (6 yıl) görev yaptıktan sonra 1996 yılında Türkiye'ye dönerek Osmancık Nene Hatun İlköğretim Okulu’nda göreve başladı.

28 yıl görev yaptıktan sonra 2004 yılında emekli olan Şeref Keskin, iyi derecede Almanca bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.






Osmancık Haber

Son Güncelleme: 30.01.2014 23:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gülüzar kara 2014-09-12 15:08:51

sayın musa kara{sevgılı amcam} ve degerli ogretmenim seref keskin tebrik eder basarılarınızın devamını dilerim