Siyasi düşüklük, hülle ve hile!...

MHP'li Ertuğrul Onan, CHP*İYİ Parti ittifakını sert bir dille eleştirdi

22 Nisan 2018 Pazar 18:22
Siyasi düşüklük, hülle ve hile!...

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, CHP’nin 15 milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesini değerlendirdi.

Demokrasi nutmu atanların ayak oyunlarına giriştiklerini belirten Onan, ilkeli ittifaktan bahsedenlerin siyasi oyunlara heves ettiklerini ifade etti. Onan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Cumhuriyet Halk Partisi yaptığı açıklamayla 15 milletvekilinin İyi Partiye transfer olduğunu açıklamıştır.  

Demokrasi nutku atanlar ayak oyunlarına girişmişlerdir. İlkeli ittifaktan bahsedenler siyasi oyunlara heves etmişlerdir. Bu tam bir çatırdama ve siyasi çürüme halidir. Gazi Meclis'in hür iradesini, 98 yıllık izzetini, ikbal arayışlarıyla, dahası hülle ve hile yoluyla karalamaya başlamışlardır.

CHP, 1 Kasım Genel Seçimlerindeki seçmenin tercihini hiçe sayarak 15 milletvekilini, aldığı talimatla başka bir partiye göndermiş, millet iradesini hiçe saymıştır. Gazi Meclisin hür iradesini karartmaya çalışan siyasi düşükler, milletimizin demokratik kazanımlarına kast etmenin cezai karşılığını kuşkusuz sandıkta görecektir.”

Son Güncelleme: 24.04.2018 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı 2018-04-22 19:42:27

Kendinizin de AKP ye transfer olduğunu söyleseniz ya. Birde Musul'a Kerkük'e giriyorduk ne oldu. Senin bu açıklamanı okuyunca gözlerim doldu gülmekten.

Misafir Avatar
hasan 2018-04-24 14:40:54 @Hakkı

'afrine giriyorduk ne oldu' da desene hacı

Beğenmedim! (0)
Avatar
onur 2018-04-23 13:52:15

demokrasiden korkan bi mhp oldular 26 agust tarihi istediler 1 eylulde iyi girebiliyodu korkularindan erken secim istediler cunki bukadar ilkelerine ters bir parti daha kurulmadi. kaybedeceklerini biliyolar demokrasiden korkuyorlar chp iyi cvp verdi

Avatar
İsmet 2018-04-23 21:54:58

Bu MHP'nin durumuna Allah kimseyi düşürmesin.

Avatar
MST KARADAĞ 2018-04-24 01:32:36

AKPARTİ-MHP Birliğini Anlarım İkisi de Sağ Parti Çizgileri Belli!
Chp-iyiparti-hdp-saadet ALLAH AŞKINA bu nasıl bir ÇORBA? Bizim Halkımız Bu Çorbayı İçmez Arkadaş! Herkesin Karakteri bir çizgisi var! Çorbacılar Hazır Olun Sandığa Tekrar Gömüleceksiniz :)))

Avatar
Abdurrahman Bağrıyanık 2018-05-05 07:34:27

Allah kimseyi dün söylediğini bu gün inkar edecek,sokağa çıkamayacak, insan yüzüne bakamayacak,iki koltuk için,fırıldak denecek hale getirmesin,
Ha bu 15 vekil içinde elbette ayakta alkışlıyorum,istediğiniz kadar hönkürün Atatürk ün partisi ülkesi için demokrasi için unutulmayacak bir akıl oyunu yaptı, başardılarmı? Haberlerde kimlerin nasıl tepki verdiğine bakın anlarsınız.
15 temmuzda sokaklara çıkmış demokrasi için kendini ortaya koymuş bir halkın en az yüzde 15 ini temsil eden bir hareketi engelleme faaliyetlerinide millet sorguluyor unutmayın.
Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir tarafı vardır,o zaman çoksa uzak değil sanki ne dersiniz?

banner165