Siyasilerde bayramlaşma

AK Parti, CHP ve MHP ve Saadet Partisi il başkanlıkları Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenleyecek.

13 Ekim 2013 Pazar 18:00
 Siyasilerde bayramlaşma


AK Parti, CHP ve MHP ve Saadet Partisi il başkanlıkları Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenleyecek.

AK Parti, bayramın 2. günü saat 14.30’da; CHP, bayramın 2. günü 11.00’de; MHP, bayramın 3. günü saat 14.00’de ve Saadet Partisi bayramın 3. günü saat 11.00’de düzenlenen törenle bayramlaşacak.

Protokol bayramlaşma

Kurban Bayramı münasebetiyle protokol, kurum görevlileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katılacağı bayramlaşma, 15 Ekim Salı günü saat 14.00’de Öğretmenevi’nde yapılacak.

Ayrıca bayramlaşma sonrasında saat 14.30’da Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı, 15.00’de İl Emniyet Müdürlüğü, 15.30’da şehit ailesi, 16.15’de Atıl Uzelgün Huzurevi ve saat 17.00’de Sevgi evleri ziyaretleri gerçekleştirilecek.

STK’lar Ulu Camii’de bayramlaşacak

24  Sivil Toplum Örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu ‘İnsani Değerlere Hizmet Platformu’ Kurban Bayramı’nın 4. günü Cuma namazını müteakib Ulucami avlusunda bayramlaşma programı gerçekleştirecek.

İlkini geçen Ramazan Bayramı’nda gerçekleştiren Platform, birlikte bayramlaşma geleneğini oluşturmak için yapılan bu faaliyete tüm Çorum halkını davet etti.

Platformun yaptığı açıklamada, “Şerefle mensubu olduğumuz İslam ümmeti, bu günlerde ciddi sorunlar ve zorluklarla karşı karşıyadır. Bu zorlukların üstesinden gelebilmek ancak yüreklerimizin birlikte atmasıyla mümkün olacaktır. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde bizlerin bir araya gelmesine vesile olan bayramlarımız hiç şüphesiz Allah'ın en büyük lütuflarındandır. Bu vesileyle tüm kardeşlerimizi aynı alanda bayramlaşmaya davet ediyor, bayramlaşmayla güçlendireceğimiz İslami kardeşliğimizi Rabbimizin ilahi dergahında kabul etmesini niyaz ediyoruz.” denildi. 

Esnaf 3. gün buluşuyor


Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)'ta bayramlaşma töreni bayramın üçüncü günü gerçekleştirilecek.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Kurban Bayramı'nın 3. günü olan 17 Ekim Perşembe günü düzenlenecek olan bayramlaşma törenine Yönetim Kurulu üyeleri, Oda Başkanları ile tüm esnafı davet etti.  

Bayramlaşma töreni Birlik binasında 13.00-14.00 saatleri arasında yapılacak.



Son Güncelleme: 13.10.2013 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.