Skandal sözlere ilk tepki Karadağ'dan

İYİ Parti Milletvekili'nin Çorumlular'ın Erdoğan'a verdiği desteğe karşılık söylediği sözlere ilk tepki AK Parti İl Başkanı'ndan geldi

30 Haziran 2018 Cumartesi 11:52
Skandal sözlere ilk tepki Karadağ'dan

Çorumlular’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği desteği, sosyal medya hesabından yazdığı küfürlü sözlerle yorumlayan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş’a  AK Parti’den ilk tepki İl Başkanı Mehmet Karadağ’dan geldi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Çorum'dan çıkan rekor oy ve dört milletvekilinden üçünün Ak Parti tarafından kazanılması proje partisinin Konya milletvekilini çılgına çevirdi” dedi.


“Millete hakaret eden milletvekili yalan habere sarılıp çılgına döndü” diye açıklama yapan Karadağ, şöyle devam etti: “Çorum'un 14 ilçesinde toplam 10 İcra dairesi mevcuttur. Bunların 4 adedi merkezdedir.

113.980 icra dosyasından çoğunluğu vatandaşın bankalardan alacağı olan masraf alacağı dosyalarıdır. Bankalardan masraf alacağı dosyaları vatandaşın aleyhine değil lehine olan dosyalardır.

Zira karşı taraf ( borçlu) vatandaş değil bankadır. Ayrıca bu dosyaların bir kısmı ilam alacağına bağlı devletin borçlu olduğu örneğin kamulaştırma dosyaları, ya da sigorta şirketlerinden alacak dosyalarıdır.


 Velhasıl her bir icra dosyasının borçlusu vatandaş değildir. Alacaklısı vatandaş, borçlusu bakanlıklar, sigorta şirketleri, bankalar vs. Bu dosyalar sadece 2018 yılında açılmış dosyalar değil, belki 10 yıl ve üzeri dosyalar dahi var. Zira dosya alacaklısı ya da alacaklı vekili dosyayı işlem yapmak suretiyle düşürmediği ya da yenilediği müddetçe dosya açık kalır. Oda Tv Çorum temsilcisi bir gazetecinin doğru olmayan verilere dayalı bir haberini araştırma gereği duymadan sosyal medyada paylaşan bu proje partisinin milletvekili FETÖ taktiği olan çamur at izi kalsın mantığıyla yaptığı paylaşım bozuk ruh halini yansıtmaktadır.

Ayrıca Çorum'da şimdiye kadarki tüm seçimlerin rekor oy oranının ( %64.6 ) ruh halini nasıl bozduğunun bir göstergesidir. Çorum 'da CHP zihniyetinin yaklaşık %30-35 aralığında blok oyu var. Bu oyun dışındaki oyların tamamını almış olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bunların kimyasını bozdu.


Karadağ, Konya milletvekilinin Çorum halkına hakaretinin karşılıksız kalmayacağını,  Adli makamlarda dava açılarak kendisinden hukuk dairesinde hesap sorulacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 30.06.2018 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan celik 2018-06-30 14:28:53

sayın ak parti genel başkanı bu densiz hakkında savcılığa çorumlular adına yüklü bir dava açsınlar ki gerekirse aylığına haciz koydursunlar donuna varıştağan alsınlar küfür etmek ne demek öğrensin

Avatar
Hakkı Şirin 2018-06-30 18:38:53

Corumlularin hür iradesine pranga vurmaya çalışmak ne akılla ne de insanlıkla bagdastiramiyorum. Bu hakareti yapan şahıs hakkında elbette ilgili makamlar gerekli takibati yaparlar diye düşünüyorum.