Sobalar atılıyor, Düvenci Türkiye'de ilk olacak

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, merkeze bağlı Düvenci Beldesi’nde doğalgaz sözü verdi.

21 Nisan 2023 Cuma 21:38
Sobalar atılıyor, Düvenci Türkiye'de ilk olacak

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği merkeze bağlı Düvenci Beldesi’nde doğalgaz ve futbol sahası sözü verdi.

Düvenci Belediye Başkanlığı önündeki meydanda Belde Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ve vatandaşlar tarafından  karşılanan Ahlatcı, belde sakinleri ile bayramlaştı.

KİMLER KATILDI?

Bayramlaşma törenine; AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Belde Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, AK Parti Belde Başkanı Çetin Türk, Gençlik Kolları Başkanı Erkan Kaya ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda AK Parti Düvenci  Belde Başkanı Çetin Türk, Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ve Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın birer konuşma yaparak, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek istedi.

DÜVENCİ İLK BELDE OLACAK

Belde Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ile 5 yıllık il başkanlığı sürecinde güzel bir ortamda çalışma fırsatı bulduklarına  değinen Ahlatcı, Düvenci Beldesi'ne boş gelmediklerini belirterek, beldenin Türkiye'de ilk defa doğalgaz kullanan yerleşim yeri olacağını açıkladı. Düvenci Beldesi'nde doğalgaz çalışmalarının Eylül-Ekim aylarında başlanacağının bilgisini paylaşan Ahlatcı, çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanacağını  kaydetti.

TEK TEK NOT ETTİ

Belde mahalle muhtarları ile belediye binasında bir araya gelen Ahlatcı, muhtarların talep ve isteklerini dinleyerek notlar aldı. Belde gençleri ile sohbet eden Ahlatcı, gençlerin futbol sahası isteğine olumlu cevap verdi.

GENÇLERE SAHA SÖZÜ

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye gençlerden destek isteyen Ahlatcı, teröristlerle pazarlık masasına oturan günümüz CHP'sine oy verilemeyeceğini söyledi.

Ahlatcı, Düvenci'nin  Güney Köyü hattına istenen sıcak asfalt isteğini İl Özel İdaresi Genel Sekreteri’ni telefonla arayarak iletti.

Son Güncelleme: 21.04.2023 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2023-04-22 03:17:38

Tosya Iskilip yolu, İskilip Çorum ve Çankırı İskilip yolu lütfen bu yollar bitsin, İlçe Tokat sahili, Konya Sille düzenlemesi gibi dere ıslahları yapılsın.
Meslek Yüksek Okulu bekliyor İlçe haddinden fazla araç doldu kapalı otoparklar şart

Avatar
Sanki koyde dogalgaz yakacaklar 2023-04-22 14:04:02

Nasil olsa gaz bedava, atin sobalari , acin cami pencereyi , kis gelince mali davari satip odersiniz faturalari. Sonra ebenizin .... gorursunuz.

Avatar
İskilipden 2023-04-22 14:55:31

Mhp adayı ilçeye 3 gelişi İskilipden umutlu inşAllah seçilirse İskilipi unutmazlar

Avatar
Lokman sengul 2023-04-23 13:05:28

genclere spor sahasi sözü veren kacinci siyasetci? eski yalancilar isini bitirdi iskartaya ciktilar mi? belediye kendi imkanlariyla bunu yapabilmeli.... hala baskalarinin vaatlerine bakiyorlar;yazik

Avatar
Çorumsuz 2023-04-23 17:02:26

Müstakbel vekilim Ulukavak'a da bir uğrayın kış akşamları. Hatta çok uzaklaşmayın, Çöplük'ten Akşemsettin'e bir yürüyün soğuk kış akşamı. Kaç adımda bir derin nefes alabiliyorsunuz bir sayın. Leş gibi şehrin havası. Çorum'da doğal gaz var da ne oluyor... Akşam eve gittiğinde saçın sakalın is kokuyor ya hu...

Avatar
Köylüm… 2023-04-24 00:06:22

Ya köyde tezek çok, biyoenerji, bedavası varken birde para mı verilecek kapitallere…
Soygun düzeni, kapitallere mi çalışaçak köylüm de.
Ayrıca köyüde yakmasınlar…

banner165