Son dakika açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, son dakika bir basın açıklaması yaptı.

22 Mart 2019 Cuma 10:22
Son dakika açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, son dakika bir basın açıklaması yaptı.

Çorum’da yaşayan sade bir vatandaş olarak memleketin her mahallesini çok iyi tanıdığını belirterek açıklamasına başlayan Şahin, Cumhur İttifakı’nın liderlerini övdükten sonra Çorum için yapacaklarını iddialı sözlerle sıraladı.

Şahin, projeleri ile ilgili maliyet eleştirilerine, “Hangi parayla bu projeleri yapacaksın diyenlere ise şimdilik havuz temizliğine yıllık milyona (!)yakın bir ödeme yapmayarak diye cevap vermek istiyorum!” şeklindeki sözlerle karşılık verdi.

MHP adayı Şahin, açıklamasının son bölümünde CHP ve AK Parti’nin yereldeki temsilcilerini eleştirerek, "31 Mart akşamı kazanan Çorum olacak.” dedi.

İşte Şahin’in o açıklaması:

“Hepinizi selamların en güzeli Allah'ın selamıyla selamlıyorum.

Bu güzel şehirde doğmuş havasına, suyuna, toprağına aşık, her mahallesini, sokağını karış karış bilen, her bir köşesinde sayısız dostu ve anısı olan bir kardeşiniz olarak bildiğiniz üzere Cumhur İttifakı'mızın büyük değeri Milliyetçi Hareket Partisi'mizden Belediye Başkan Adayı olarak karşınıza çıktım.

Milletimizin kurduğu Cumhur İttifakı'nın iki eşsiz değeri ve liderleri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin de belirttikleri gibi siyaset özellikle de belediyecilik iddia ve hizmet işidir.

İddiam o dur ki; edindiğim bilgi, tecrübe, kabiliyet ve projelerimle başkanlığım süresince bu güzel şehre altın dönemini yaşatacağım.

Yine ilimizin kıymetli hanımefendileri ve beyefendileri bilsinler ki; Ben ve arkadaşlarım ilimizin sorunları üzerine uzun zamandır çalışıyoruz ve bu sorunların çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz.

Bundan dolayıdır ki Güzel Çorum'umuz için her noktasını ilgilendiren 3'ü mega olmak üzere her biri birbirinden kıymetli kırkı aşkın proje oluşturduk ve kamuoyu ile paylaştık.

Projelerimizle ilgili toplumun tüm kesimlerinden, tüm mahallelerimizden oldukça olumlu tepkiler aldık.

Hangi parayla bu projeleri yapacaksın diyenlere ise şimdilik havuz temizliğine yıllık milyona (!)yakın bir ödeme yapmayarak diye cevap vermek istiyorum!

Unutulmasın ki ben inşaat mühendisiyim!

İnşaat maliyetlerini iyi bilirim!

Çorum Belediyesi büyüklük olarak ortak ölçekte, kaynak imkanları yüksek olan bir kurumdur.

Önemli olan bu kaynakları yerinde ve iktisatlı bir biçimde kullanabilmektir!

Lakin, ne kadar bilirsek bilelim; sınırlarında Anadolu'da kurulmuş ilk medeniyet olan Hititlerin, peygamber efendimize yoldaşlık yapmış sahabelerin yaşadığı ve üç kıtada hüküm sürmüş Osmanlı'nın ilk filizlerinin yeşerdiği bu kutsal topraklarda, adalet, sevgi, saygı ve hizmet yönünden lider bir Çorum özlemini gidermek için hemşerilerimizin büyük desteğine ve dualarına çok ihtiyacımız var.

Biz bu güzel şehri, ortak akılla yönetip; "ana yüreği" ile yeniden imar edeceğiz.

Biz bu şehirde kimseyi ötekileştirmeden, yalnızca haklının güçlü olduğu bir idare ortaya koyacağız.

Halen devam eden sosyal yardımları insanlığın gereği olarak görürken, yardımlardaki kişi başı düşen miktarı artırarak devam ettireceğiz. Yapacağımız her projede üniversiteden, sivil toplum kuruluşlarından, sanayi ve esnaf odaları yönetimlerinden görüş almadan asla adım atmayacağız.

Yanı başımızdaki Amasya halkı beş yüz bin turisti ağırlamanın onurunu yaşarken, biz onları seyreden bir bakış içerisinde olmayacağız.

Gençlerin yönetimde daha çok yer alması için gençlik konseyini oluşturacağız.

Hayatımıza anlam katan kadınlarımızın, analarımızın sorunlarının çözümü noktasında daha iyi hizmet vermek için Çorum Belediyesi tarihinde bir ilk olarak kadın belediye başkan yardımcısı atayacağız.

Biz ne CHP'ye ne de CHP zihniyetine bürünmüş Çorum AK Parti yönetim anlayışına asla benzemeyeceğiz.

Bazıları; İstiyorlar ki biz susalım, istiyorlar ki bizim hizmet aşkımız hiç olmasın. İstiyorlar kikaptan hep onlar olsun, biz hiç kamaradan çıkmayalım! İstiyorlar ki hiç üretmeyelim, mezhep siyaseti güdelim!

Ama artık yeter! Karar da söz de halkımızın diyoruz! Gerek sahada edindiğimiz izlenim gerekse yaptırdığımız anketlerde gösteriyor ki halkımızı bizi; biz halkımızı iyi anlıyoruz.

Önce Allah'ın izni, sonra değerli hemşehrilerimizin desteği ile korku siyasetine de, rant belediyeciliğine de, iş bilmezlikten kaynaklanan israfa da 31 Mart akşamı son vereceğiz.

Kazanan Çorum olacak, kazanan halkımız olacak.

Son Güncelleme: 22.03.2019 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2019-03-22 11:19:08

Helal olsun.İnşaAllah Kenan bey kazanacak.Çorum şahlanacak.

Avatar
salih 2019-03-22 11:20:52

Kenan bey gelecek.Çorum kazanacak.

Avatar
Murat 2019-03-22 11:22:29

Allah yolunuzu açık etsin başkan. Desteğimiz seninle. Akp çok oynadı milletle bu zamana kadar yeter artık bu sefer MHP . Bide sizi deniyelim ne kaybederiz. Şimdi kinden daha kötü olucak değilsin ya

Avatar
Ali 2019-03-22 12:10:43

Bu sefer MHP

Avatar
Alper 2019-03-22 12:49:37

Sonuna kadar MHP sonuna kadar Kenan Şahin♥️♥️

Avatar
Sözüm Meclisten içeri 2019-03-22 11:38:09

Bundan dolayıdır ki Güzel Çorum'umuz için her noktasını ilgilendiren 3'ü mega olmak üzere her biri birbirinden kıymetli kırkı aşgın proje oluşturduk ve kamuoyu ile paylaştık.

"Kırkı aşgın" ifadesi editöre mi başkan adayına mı ait? "Aşkın" olmalıyken ilginç bir şekilde "aşgın" oluvermiş.

Avatar
İskilipden 2019-03-22 12:12:21

Çorum ve ilçeleri verdiği şahlanacak

Avatar
Sevda sevinç 2019-03-22 21:58:56

Sonuna kadar destekliyoruz bu sefer MHP ALLAH yolunuzu açık etsin