‘Son pişmanlık fayda etmez’ dedi, çağrı yaptı

CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, tüm Çorumlular’a 14 Mayıs Pazar günü sandığa giderek oy kullanmaları çağrısında bulundu.

12 Mayıs 2023 Cuma 14:31
‘Son pişmanlık fayda etmez’ dedi, çağrı yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, tüm Çorumlular’a 14 Mayıs Pazar günü sandığa giderek oy kullanmaları çağrısında bulundu.

Sandığa sahip çıkılmasını gerektiğini belirten Tokgöz, sandığa gidilmediği ve sandıklara  sahip çıkılmadığında ise son pişmanlığın fayda etmeyeceğini savundu.

Başkan Tokgöz yaptığı yazılı açıklamada, şu görüşlerie dile getirdi:

“Son pişmanlıklar asla fayda etmez. Demokrasiye, cumhuriyete, hukuka sahip çıkmak adına sandıklarınıza giderek yurttaşlık görevini yerine getirin. Ayrıca hep birlikte oylarımıza sahip çıkalım. Yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ülkemiz için çok önemlidir.

BU SÖZLER GENÇLERE

Sandığa ilk kez gidecek gençler. Türkiye'nin kaderini değiştirecek olan sizlersiniz. Türkiye'ye demokrasiyi getirecek olan sizlersiniz. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Otoriter bir yönetimi demokratik yollarla değiştirin. Dünya siyaset tarihine önemli bir not bırakın.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN İDEALLERİ

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'in ilkelerine ve Atatürk’ün ideallerine inanan her gencin sandığa gidip demokrasiden yana, insan haklarından yana oy kullanmasını istiyoruz.

SANDIK GÖREVLİLERİNE MESAJ

Sandık görevlilerine seslenen Tokgöz, “Sandık görevlilerimiz yaşadıkları sorunları, gördükleri hataları mutlaka sandık başkanlarına iletsinler. Bu seçimin tekrarı yok. İnşallah seçim sonucunda ülkemize baharlar gelecek”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başöğretmen 2023-05-12 14:56:34

son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var buraya kadar.muharreme yapılan çok çirkin bunun bedeli olacak.kasetle gelen kasetle gidermiş

Avatar
Hedef 2071 2023-05-12 15:27:03

Evet herkes sandığa gidecek tabiki.sizde tarihten siyaset sahnesinden silinip gideceksiniz.birdaha gelmemek üzere.

Avatar
Bayindir 2023-05-12 16:26:20

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü kirli dusuncelerinize, cikar odakli siyasetinize alet etmeseniz artik.. Partiniz kimlerle cok ayan-beyan..

Avatar
crm 2023-05-12 18:42:18

hala atatürk diyebiliyorsunuz ya...pes artık. ar damarınız çatlamış sizin.

Avatar
kahraman corumlu 2023-05-12 21:14:00

Vereceğimiz değeri hak ettiğinizden emin olabilsek, önünüze dünyaları sereceğiz de işte. Hangi maskenin altında kim var belli değil.
Sıkıntı ne biliyor musunuz? BEN” konuştuklarımın arkasındayım, SİZ” arkasından konuştuklarınızın yanındasınız. Kandil,pkk,ypg,fetö,hdp,amerikasi,avrupasi ne kadar Türkiye düsmani varsa yaninizda..Reis,le yola devam...

Avatar
Seçmen 2023-05-13 10:44:23

Ali BABACAN bey idolüm nevarki Çorum da İyi parti adayına oyumuzun gitmesi adına Cumhuriyet Halk partisine oyumu güvenle vereceğim inşAllah bu sefer zafer zor durumda olan Halkımızın olur ve tüm halkımız güzel günler için Baki kalır kıyamete kadar

Avatar
ben 2023-05-14 11:36:23

4 oyumuz var biri recep biri tayip biri Erdoğan biriside reyis