Sorular bugün cevap bulabilir

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ bugün mazbatasını alıyor. Karadağ'ın Çorum siyasetine bomba gibi düşen iddialarla ilgili soruları cevaplandırması bekleniyor

30 Ocak 2018 Salı 08:23
Sorular bugün cevap bulabilir

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı İl Kongresi'nde yeniden başkanlığa seçilen AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ bugün mazbatasını alacak. 

Saat 17.00'de yapılacak mazbata töreninin ardından İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın partisinin Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün istifasının alındığı yönündeki iddiaları aydınlatması bekleniyor. 

Son Güncelleme: 31.01.2018 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil 2018-01-30 11:32:51

Herkes makamların geçici olduğunu kimseye kalmadığını anlamalı asıl olanın dürüstlük hakkaniyet adalet ve verilen hizmetlerin rantsız halkın memleketin faydasını güderek yapılmış olmasıdır Artık Allahtan korkan kuldan da utanan siyasetçiler istiyoruz. Koskoca cumhurbaşkanında eski yeni milletvekillerinde il başkanlarinda partide en ufak görev aldı diye kendini kaf dağının tepesinde zanneden sınırsızlardaki hava yok gerçekten aklı başında vatandaşın gözlemi budur!