‘Sorunları çözmek için yola çıktık’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak, seçim...

18 Mart 2015 Çarşamba 18:21
 ‘Sorunları çözmek için yola çıktık’


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesine giderek bazı fabrikaları ziyaret etti. 


Yapılan açıklamaya göre Anak, fabrikalarda çalışan işçilerle görüşerek sorunlarını dinledi. Ziyaret ettiği fabrikalarda piyasa ekonomisi hakkında da bilgiler alan Anak, kendisinin de iş dünyasında yer alan birisi olduğunu belirterek, sorun ve sıkıntıları bildiğini söyledi.


Tren ve havaalanı olmayışının Çorum'daki sanayiciler açısından büyük bir olumsuzluk olduğunu kaydeden Anak, özellikle yatırımcılar açısından bu iki faktörün Çorum'un tercih edilmemesine yol açtığını vurguladı. Çorum'un temel sıkıntı ve sorunlarını çözmek için bu yola çıktıklarını ifade eden Ahmet Anak, milletvekili olması halinde tüm enerjisini Çorum'un kalkınması için harcayacağını dile getirdi.


Anak, ziyaretler sırasında kendileri ile yakından ilgilenen fabrika sahiplerine de teşekkür etti.




Son Güncelleme: 18.03.2015 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.