Sözlerimin arkasındayım, ama...

BBC Türkçe'ye şeker fabrikalarının özelleştirilmesini doğru bulmadığını açıklayan AK Parti  Çorum Milletvekili Salim Uslu, gazetecilerin sorusu üzerine sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.

21 Mart 2018 Çarşamba 01:39
Sözlerimin arkasındayım, ama...

AK Parti  Çorum Milletvekili Salim Uslu, partisinin bugünkü grup toplantısında özelleştirmelerle ilgili fikrini soran gazetecilere, “Sözlerimin arkasındayım. Ama bunların partimin aleyhinde kullanılmasını doğru bulmuyorum” dedi.

AK Parti’nin demokratik bir parti olduğunu, herkesin özgürce düşüncesini ifade ettiğini kaydeden Uslu, “İlkeli ve tutarlı olmayı hayatım boyunca kendime prensip edindim. Dün hangi gerekçelerle neyi söylediysem, bugün de aynı tavrım geçerlidir” diye konuştu.

USLU NE DEMİŞTİ

BBC Türkçe'den Fundanur Öztürk'e konuşan Salim Uslu, 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesi sürecinin başlamasıyla ilgili bürokratların hükümeti yanlış yönlendirdiğini savunarak, "Sadece şeker fabrikalarının değil, gıda sektörünün özelleştirilmesini doğru bulmuyorum” demişti.

Son Güncelleme: 21.03.2018 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın Aydın 2018-03-21 10:45:29

Şeker fabrikalarının kapatılmalarını doğru bulmuyorsun da ne diye yanlışların yanındasın ve savunuculuğunu yapıyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...?

Avatar
Mutlu aydın 2018-03-21 17:47:37

Partinin aksini söylemek CHP'den, Saadet'den teşekkür almak demokratik mi? Gerçi herkes alamaz teşekkür...