‘SP bu milletin ta kendisi’

SP İl Divanı toplandı.Teşkilatların aylık çalışma raporlarının değerlendirildiği İl Divan Toplantısını önceki gün yaptı.

23 Aralık 2014 Salı 10:52
 ‘SP bu milletin ta kendisi’


SP İl Divanı toplandı.Teşkilatların aylık çalışma raporlarının değerlendirildiği İl Divan Toplantısını önceki gün yaptı.


2015 yılı genel seçimlerinin hazırlıklarının da değerlendirildiği toplantıda, seçim çalışmalarına hız veren Saadet Partisi İl Başkanlığı, aday adayı müraacatlarını da kabul etmeye başladı.


İl Divan Toplantısında bir konuşma yapan SP İl Başkanı Faruk Cıdık, “Her seçim önemlidir ancak bu seçim tüm seçimlerden daha önemlidir. Ülkemizin etrafı kan gölüne döndüğü ve tüm mazlum insanların gözlerini ülkemize çevirdiği bir zamanda milli ve manevi duygularına sahip inançlı kadrolar, mazlumların kurtuluşu olacak. Saadet Partimizin her mensubu bu bilinçle çalışmalarını yürütecek” diyerek, seçim çalışmaları hakkında da teşkilat mensuplarına bilgiler verdi.


2015 Genel seçimleri kapsamından aday adayı müraacatlarının kabul edilmeye başlandığını belirten Faruk Cıdık, şu ana kadar partiye aday adayı olmak için 5 kişinin müraacat ettiğini ve bu isimlerin ilerleyen zamanlarda kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.


“Milletimiz özüne dönüyor. Saadet Partisi bu milletin özü, aslı ve kendisi. Tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olacak çalışmalarda yer almak için bu seçimlerde partimiz büyük ilgi görmektedir.” dedi.


İlçe kongreleri hakkında da bilgi veren Cıdık, “Saadet Partimizin Tüm ilçe Kongreleri Ocak Ayı sonuna kadar tamamlanacaktır. Bugün Oğuzlar ilçemizin kongresini gerçekleştirdik. Ve inşaallah Ocak ayı sonuna kadar da tüm ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. Tüm teşkilat mensuplarımız büyük bir heyecan, aşk ve azimle çalışmalara  devam edecektir. 2015 yılı Genel Seçimleri Saadet Partimizin en büyük zaferinin müjdesidir.” diye konuştu.


Öte yandan Saadet Partisi (SP) Oğuzlar İlçe Kongresi yapıldı.


Oğuzlar İlçe Başkalnlığı Olağan Kongresi’ne SP İl Başkanı Faruk Cıdık ile İl Başkan Yardımcıları ve Oğuzlar İlçe Yönetim Kurulu ve delegeleri katıldı.


Haftasonu düzenlenen kongrede Divan Başkanlığını Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Sinan Yılmaz yaptı. Divan Başkan Yardımcılığını Ömer Doğan, Divan katipliklerini de Abdullah Gökgöz ve İbrahim Zorlu üstlendi.


2015 Seçimleri için teşkilatların kongrelerini Ocak ayı sonuna kadar tamamlama kararı alan Saadet Partisi İl Başkanlığı’nın, büyük bir gayret ve çalışmayla ilçe kongrelerini tamamlayacağı belirtild.




Son Güncelleme: 23.12.2014 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.