SP'lilerden Kudüs kararına eleştiri

SP Merkez İlçe yönetime Cihannuma Derneği'ni ziyaretinde Kudüs'le ilgili gelişmeleri değerlendirdi

15 Aralık 2017 Cuma 17:45
SP'lilerden Kudüs kararına eleştiri

Saadet Partisi Merkez İlçe yönetimi Cihannuma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz , İslam İşbirliği Teşkilatının İstanbul'da yapmış oldukları toplantının ve almış oldukları kararların kendilerini  fazlasıyla üzdüğünü ve kabul edilemez olduğunu söyledi.

Sakınmaz, “İ.İ.T.'nın toplantı sonrası tüm ulusal medyanın manşetlerinde Kudüs başkent ilan edildi algısı yapılarak ümmeti ve milleti aldatmaya kalkışmışlardır. Alt yazılara bakıldığında Doğu Kudüs'ü başkent ilan ediyoruz gibi cümlelerle yine bizi aldatmak istemişlerdir. Doğu ve Batı Kudüs halk nezdinde ne ifade eder bilmem ama bizim için Kudüs tektir ve Kudüs İslam’ındır. Hamas Lideri İsmail Haniye’nin intifada hareketini destekliyor ve mücadeleyi sürdüreceğiz”dedi.

Cihannuma Derneği Çorum İl Temsilcisi Halil İbrahim Aşgın da, SP’lilere ziyaretten ötürü teşekkür ederek, “Kudüs davası ümmetin davasıdır Filistin'de yaşanan olaylar hepimizi fazlasıyla üzmektedir. Biz inanıyoruz ki en kısa zaman Kudüs özgür olacaktır, Kudüs İslam’ın olacaktır. Gün birlik olma günüdür” diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.12.2017 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.