SP’de bayramlaşma merasimi

Saadet Partisi’nde geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

19 Temmuz 2015 Pazar 13:55
 SP’de bayramlaşma merasimi


Saadet Partisi’nde geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programı gerçekleştirildi.


Her bayram olduğu gibi bu ramazan bayramında bir araya gelen Saadet Partisi il ve  ilçe  teşkilat yöneticileri parti binasında bir araya gelerek bayramlaştılar.


Bayramlaşma programına İl Başkanı Faruk Cıdık, Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ve partililer katıldı.


Bayramlaşma programında söz alan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, “Her bayram olduğu gibi bu bayramda da küslerin barıştığı dargınların bir araya geldiği nadir dini günlerimizden bir tanesidir işte buna binaen dünyada yaşayan müslümanların zulüm altında inim inim inleyen kardeşlerimizin birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Allah bizlere nasip ederse İslam Birliği’ni kurup yeryüzünde herkesin mutlu olacağı yeni bir dünya oluşturacağız.” dedi.


Saadet Partisi İl Başkanı  Faruk Cıdık ise, “Zulmün kol gezdiği islam coğrafyasında hemen hemen her gün müslüman kanı akmaktadır artık öyle alıştık ki,  Irak’ta 10 kişi öldü, Suriye’de 20 kişi öldü. Doğu Türkistan’da 50 kişi öldü. Bu haberleri artık ülkemizde yaşayan insanların ve diğer müslüman ülkelerinde yaşayan insanların ilgisini çekmiyor  normal hayatına devam eder oldular. Böylesine ızdırap  verici böylesine tüyler ürpertici bir durumda  islam dünyası sessiz. Biz milli görüşcüler hiç bir zaman zalimleri desteklemedik onlarla birlikte hareket etmedik gidip kanlı ellerini sıkmadık biz haktan yanayız zalimlerin karşısındayız.

Yaşanan bu zulümlerin biran evvel çözülmesi için islamın yeryüzüne hakim kılınması için  rabbimize dualar ediyoruz. Bu mübarek ramazan bayramının hürmetine biz  müslümanlara güç versin hidayet versin. Biz inanıyoruz ki Allah bize yardım eder. Allah bize yardım ederse dünyadaki bu zulüm biter yeter ki Rabbimizin dini için islam birliği için birlikte mücadele edelim.” diye konuştu.



Son Güncelleme: 19.07.2015 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165