Spekülasyonlara cevap verdi

İskilip Belediye Başkanlığı’na aday olacağı konuşulan Orhan Öztürk’ten açıklama geldi.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 00:21
Spekülasyonlara cevap verdi

İskilip Belediye Başkanlığı’na aday olacağı konuşulan Orhan Öztürk’ten açıklama geldi.

İskilip’in Sesi’nde yer alan habere göre, 2004 Belediye seçimlerinde Denizli Vali yardımcılığı görevinden istifa ederek İskilip Belediye Başkanlığına aday olan ve seçimi kazanarak 2009 yılına kadar belediye başkanlığı yapan Orhan Öztürk yaptığı açıklamada yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Orhan Öztürk'ün açıklaması aynen şöyle: "Bazı sosyal medya siteleri ve basın yayın organlarında İskilip Belediye Başkanlığı için yapılan anketlerde ismimin geçtiğini, bu minvalde muhtelif spekülasyonlara konu edildiğimi görüyorum. Şahsımın İskilip Belediye Başkanlığı veya başka bir siyasi makamla ilgili arayışı, talebi ve tercihi söz konusu olmayıp bu tür ateşten gömlek tarzındaki herhangi bir makamı düşünmediğimi özellikle belirtmek isterim.Siyasi makamlara dair hiçbir arayışım ve düşüncem söz konusu değildir. Mülki idarede kaymakam vali yardımcısı ve vali olarak 33 sene görev yaptım. Bu esnada da memleketimde beş yıl belediye başkanlığı görevini şerefle yürüttüm. Bu görevlerim esnasında bana destek veren ikaz ve nasihatları ile yardımcı olan herkese minnettarım ve şükran borçluyum. İlçemizde ve ülkemizde bu tür görevlere benden fazlaca layık pekçok kişi, hemşerimiz olup şahsıma düşen onlara yardımcı ve destekçi olmaktır. İskilipli hemşerilerimize bu hususu yanlış anlamalara meydan vermemek için özellikle arz eder en kalbi muhabbetlerimle herkese selam ederim."

Son Güncelleme: 01.08.2018 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İşçi 2018-08-01 11:14:59

Bizde bıraktığın iz işçi düşmalığıdır. Çok iyi yapmışsın.

banner165