Spekülasyonlara kulaklarımız tıkalı

AK Parti Belediye Meclis Grubu toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Karadağ, seçim dönemlerinde yapılan spekülasyonlara dikkat çekti.

03 Ekim 2018 Çarşamba 13:19
Spekülasyonlara kulaklarımız tıkalı

AK Parti Belediye Meclis Grubu İl Başkanı Mehmet Karadağ başkanlığında toplandı.

Park Bahçeler Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Zeki Gül de katıldı. Toplantıda Belediye Başkanı Zeki Gül ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ bir konuşma yaptı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, seçim arefelerinde ortaya atılan bazı çalışma ve spekülasyonlara kulaklarını tıkadıklarını söyledi.

AK Parti’nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde genelde ve yerelde ciddi hizmetlere imza attığını  belirten Karadağ, yaklaşan yerel seçimle ilgili hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

SKM başkanlıklarının oluşturulacağını, yerel seçimle ilgili adaylık sürecini başlattıklarını belirten Karadağ, “Seçim arefelerinde bazı çalışmalar ve spekülasyonlar yapılır. Bunlara kulaklarımızı tıkadık. Biz işimize bakıyoruz ve işimize bakmaya devam ediyoruz. Yerel seçim öncesinde kentte ve ilçelerde hizmetlerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Teşkilat disiplini içinde adaylarımızı belirleyeceğiz. Hangi isimle seçimi kazanacaksak onlar üzerinde duracağız. Tam bir işbirliği içinde 14 belediye ve 2 beldede belediye başkanlığını alacağımıza inanıyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 03.10.2018 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrf-onrsz 2018-10-03 19:07:12

Karadag seninle olmaz akp kaybeder chp ye yarar. Aday olmazsanda olmaz çünkü çalışmazsın yine akp kaybeder en iyisi sen istifa et gçekil bi kenara akpti ozaman kazanır bak göreceksin

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-10-03 15:09:28

niye ilbaşkanlıgında degil de park ve bahçeler tesislerinde

Avatar
Kahve 2018-10-03 19:41:29

Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır demişler.Çorumda 4 gün sürmedi hatır.Adamcağız kahveleri evine mi götür diki bu kadar tantana çıktı.Bu memlekette 90 yıldır kim neleri götürdü onlara sesi çıkmayanlar bugün zeki gül üzerinden siyaset alanı açmaya çalışanlar Ak partinin AKP kanadında kontra atak yapmak isteyenlerdir.Beyhude işlerle bu milletin gözüne baka baka iki yüzlülük yapanlar bırakın millete hizmet etmeyi kendilerine bile faydaları yoktur.Siyasetin bu kadar ayağa düştüğü bu günlerde şantaj, kumpas işine soyunan bel altı siyaseti kendine ilke edinen AKP liler sizinde yaşama ve yaşatma şansınız yok.

Avatar
Komiksiniz 2018-10-04 11:31:18

Başkan ve başkanlık için adı geçen adamlar açıklama yapıyor. Çok komiksiniz ama biz gülmüyoruz sadece sizi bize reva gören ALLAH'a yalvarıyorum tez elden siz ikinizden kurtarsın bizi.

Avatar
ÇORUMLU 2018-10-09 15:03:46

İL BAŞKANI MEHMET KARADAĞ VE BAŞKAN ZEKİ GÜL İRFAN YİĞİDİ O KOLTUKTA OTURTTDUĞUNUZ SÜRECE AKP VE SİZLER ÇORUMLULARDAN OY ALAMAZSINIZ