Suludere'den ilk mesaj

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, 'Başkanlar Konuşuyor'a konuk oldu

12 Ocak 2018 Cuma 15:30
Suludere'den ilk mesaj

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere önceki gün Yüksek Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra Umut Radyo’da yayınlanan ‘Başkanlar Konuşuyor’ programına stüdyo konuğu oldu.

Meltem Danışman Çınar’ın hazırlayıp sunduğu program ilgi ile dinlendi. Programda Çorum’un birlik ve beraberlik duyguları içinde yönetilmesi gerektiğine dikkat çeken Suludere, hedeflerini yerelde CHP’li belediyelerin sayısını artırmak genelde ise ‘iktidar olmak’ sözleri ile özetledi.

'SEVGİ DİLİ İLE BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ'

Çorum’da gözle görünmeyen bir Berlin Duvarı’nın olduğunu iddia eden Suludere, “Biz bu duvarı sevgi dili ile yıkacağız. Ötekileştiren değil birleştiren bir politikayı öncelik yapacağız” dedi.

“İnsanların kardeşçe yaşadığı bir Çorum bizim misyonumuzdur. İçinde bulunduğumuz süreçte çok ayrıştık. Bizim ayrışmaya değil birleşmeye bütünleşmeye ihtiyacımız var. Birlik ve bütünlüğün olduğu bir Çorum hepimizin ortak beklentisidir. İşte bu noktada parti teşkilatları olarak biz üstümüze düşen ne varsa yapacağımızı radyonuz aracılığı ile söz veriyorum. Çorum’un birleştirici gücü olacağımızı tüm Çorum halkına buradan ilan ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.