Sungurlu-Çankırı yolu yapım süreci başladı

Karayolları Genel Müdürlüğü, Program ve İzleme Dairesi Başkanlığı tarafından ‘(Sungurlu - Delice) Ayrımı...

14 Ekim 2014 Salı 17:34
 Sungurlu-Çankırı yolu yapım süreci başladı


Karayolları Genel Müdürlüğü, Program ve İzleme Dairesi Başkanlığı tarafından ‘(Sungurlu - Delice) Ayrımı - Çankırı İl Yoluna (Km: 0+000-32+953) ait Harita Mühendislik Hizmetleri Yersel Yöntemle Sayısal Hâlihazır Harita Üretilmesi’ işi ihale edilecek.


Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Sungurlu ilçemizi Kızılırmak ilçesi üzerinden Çankırı'ya bağlayan, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü sınırları dâhilindeki yaklaşık 33 km'lik yolun Harita Mühendislik Hizmetleri 20 Ekim 2014 tarihinde ihale edilecektir. 210 gün süresi bulunan işin tamamlanması ile yapılacak proje çalışmalarına altyapı hazırlanmış olacaktır. Yapılacak işlerde; altyapı ve proje çalışmaları belli bir süreç ve zaman almakta, bu sürecin iyi bir şekilde planlaması ve yürütülmesiyle yapım aşamasında oluşabilecek sorunların da önüne geçmiş oluyor. Sungurlu-Çankırı yolunun yapım sürecinin ilk aşamasını bu ihale ile başlatmış oluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.





Son Güncelleme: 14.10.2014 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.