Tabanda restorasyon

AK Parti, kongre döneminde hem üyeliklerde eksilmenin nedenlerini araştıracak hem de yeni üye yazımına devam edecek.

03 Eylül 2019 Salı 10:48
Tabanda restorasyon

Ekim ayında olağan kongre sürecini başlatacak AK Parti, yönetim kadrolarına kaynak oluşturan üye yapısına da odaklanacak. Son verilere göre 10 milyon 500 binin üzerinde kayıtlı üyesi bulunan AK Parti, kongre döneminde hem üyeliklerde eksilmenin nedenlerini araştıracak hem de yeni üye yazımına devam edecek.
HEDEF FAAL ÜYELİK SAĞLANMASI
Yeni dönemde aktif üyeliğe ağırlık vermeyi planlayan AK Parti, bu çerçevede kağıt üzerinde üye gözüken ya da partinin politika ve söylemlerine karşı tavır geliştiren üyeleri de gözden geçirecek. Bu tür eylemlerden vazgeçmeyen üyelere istifa etmeleri önerilecek, istifa etmeyenler hakkında disiplin süreci başlatılacağı uyarısı yapılacak.
ÜYELER AKTİF Mİ PASİF Mİ?
Bu tarama sırasında üyelerin parti çalışmalarında ne kadar aktif oldukları da belirlenmiş olacak. Partililerin, AK Parti’ye daha güçlü bir şekilde destek vermeleri istenecek. Türkiye’de atılan önemli adımların seçmene daha iyi anlatılması sağlanacak. Özellikle toplumun önder isimlerinin üye yapılması ile partinin güçlenmesi hedeflenecek.
ERDOĞAN UYARMIŞTI
Kongre süreçlerinde parti yönetimlerine seçilecek isimlerle ilgili de bu değerlendirmeler dikkate alınacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu açılışlar için bulunduğu Konya’da teşkilatına yönelik şu mesajları vermişti:
“Üyelerimizden eksilenler varsa sebebini araştırmalı, yeni üye kazanma çalışmalarını da kesintisiz sürdürmeliyiz. Kağıt üzerinde üyemiz gözüküp de gönlünü ve yolunu bizden ayırmış olanlar varsa onları ayıklamaktan da çekinmemeliyiz. Hiç kimseyi dışlamadan, hiç kimsenin değirmenine su taşımadan herkesi kucaklayacak ama aynı zamanda milletimizle olan muhabbet bağımızı kuvvetlendirecek bir süreci hep birlikte yönetmeliyiz.”

YENİŞAFAK

Son Güncelleme: 05.09.2019 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Üye 2019-09-04 00:49:49

Neden mi eksildi bu parti
1- yönetimlerine yukarıdan aşağı geçmiş ve gelecekte Akpartili olmamış ve olamayacak ne varsa köşe taşı oldu.
2- Sermayeye teslim ettiniz vatandaşı
3-Yolsuzluk ve hırsızlık meselelerinde görevden alındı ama yargı işletilmedi.
4-Parti içi cekismelerde feto taktikleri kullanıldı.
5- Geçmiş dönem de gorev yapmış yoneticileriniz gazeteci diye enikleri Akpartililere canı istedikçe enikler üzerinden posta koydu.
6-Para, şan, şöhret ,kirli ilişkiler, kibir tavan yaptı.
7- Gerçek fetocular Yutdisina kaçtı kimisi dokunulmaz Akpartili oldu. Gariban vatandaşın oğlu kizi cezasını çekiyor.
8-Geçmişte Akpartiye hakaret eden ne kadar marjinal klik varsa yönetici yaptınız .
9-Ekonomi eğitim sağlık yerlede
10-Dış politika lastik yarıyor.
11-feto, Osman, Abdullah Öcalan itibarlı terorist yaptınız
12- Adalet bitmiş. Fakir alınca hırsızlık, Zengin, Güçlü yapınca yolsuzluk olmuyor bile.
13-Gereksiz, donanımız,şovanist, anlayışlar temsilci yapıldı.
Bukadar yozlaşma karşında kimse üye olmak istermez. Bence bunları duzeltin. İnsanlar itibar güven duysun

Avatar
Çorum 2019-09-04 10:40:51

Parti içi çekişmelerde feto takdiği kullanıldı, parti için gecesini gündüzüne katan yöneticiler görevden alındılar, iftira atılanlar mahkeme kararıyla beraat etti. Bunlara göreve iade edilmesi lazım göreve iadeyi itibar.

Avatar
Çorumlu sağlıkçı 2019-09-04 11:34:06

Sağlık alanındaki torpillerden ve torpilcilerden bıktık.. Gelin anket yapın. Bakalım kaç kişi memnun bu yöneticilerden.

Avatar
Don Kişot 2019-09-03 22:03:02

Yav heee hee

Avatar
Görev 2019-09-04 07:06:06

İlce baskanı ve il genelden başlarsanuz. Uyeler aktıfolur. Gruplaşma. Oldugu icin. Herkesi iclerine almıyorlar. Üyelere sadece. Secim zamanı ihtiyac duyuyorlar üyelerde kızıyor.

Avatar
Yanlis 2019-09-05 00:11:59

Genel merkeze teskilatlari denetlemede yetersiz kaliyor. Teskilata bir yere getirilenler. Bir hava icinde. Giriyorlar anlatiklariyla yaptiklari bir olmuyor. Milet vekileri ziyaret yaptigi sirada. Gelenler hep ayni uyeler. Yada daha az kisiler vekiler. Teskilata sormuyormu nerdebu halk diye. Secim yaklasinca. Bu uyeleri tek tek ziyaret ederler hep oyle oluyor kusturuyorlar insanlari. Bayat iskilip osmancik uğurludag oguzlar alaca dodurga kargi lacin teskilatlar. Hep ayni degisen yok. Genel merkez. Kimsenin tanimadigi. Birilerini gorevlendirse. Niye uye kaybi var anlar.

Avatar
ahmet 2019-09-05 01:24:19

ak parti son dört yıldır akp...
ayetle alay eden egemeni alkışlayanlar,rüşvetciyi koruyanlar ve garibanların çocuklarını fetö diyerek hapse atanlar ne yaparsanız yapın artık bittiniz. millet sizi sırtından atacak.

Avatar
Yazık oluyor 2019-09-06 07:54:19

Aday secimlerinde uye ve halkın istedigi. Kişiler degil bir kendi icinde yetkisi ve gruplaşma yapan kişilerin istedigi kişiler aday gosterildi. Muhtardan tutup belediye baskan aday adaylarına kadar ilce başkanları gruplaşmasıyla aday belirleniyor il genel. Hep aynı isimler oluyor. Sonradan geleni iclerine almıyor ve acıklarını arıyorlar. Eşit davranmıyorlar hakı olanın hakkını elinden aldınız. Boyle davranak akp bitiriyorsunuz akp ye oy verenler reise verdier. Teşkilata degil. Bırakın üye küstürmeyi. Encumenler muhtarlar il genel adaylar nıye bir araya gelmiyorlar. Birileri ortalıgı karıstırıyor. Koltuktada oturuyor.