Tahtasız'dan üstün gayret sözü

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Vali ve Başkan ziyaretinde kent sorunlarını Meclis’te dillendirilmesinde üstün gayret sözü verdi.

07 Haziran 2023 Çarşamba 17:33
Tahtasız'dan üstün gayret sözü

Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ı TBMM’de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette CHP İl Başkanı Ümit Er de hazır bulundu.

ÜSTÜN GAYRET SÖZÜ

Ziyaretten dolayı teşekkür eden CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum’un çözüm bekleyen sorunlarının Meclis’te dile getirilmesi ve çözüme kavuşturulması noktasında üstün bir gayretle çalışma yürüteceğini vurguladı.

HEDİYELEŞTİLER

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’a Hitit Saati hediye ederken, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise isme özel hazırlanmış Çorum leblebisi ikram etti.

Son Güncelleme: 08.06.2023 05:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2023-06-07 21:27:30

İnşAllah üstün gayret birlikte dahada ileriye ÇORUM SÜPER LİGE. Tren, yollar, okullar.
Aylık belli bir gün tüm 4 vekil Çoruma ne yapıldı yapılacak basına bilği vermeli

Avatar
crm 2023-06-07 18:36:28

güzel görüntüler,.. bir araya gelince tamamda, neden ayrıldıktan sonra farklı oluyor,

Avatar
Bayindir 2023-06-08 06:22:33

Sayin vali, belediye baskani ve yeni milletvekilini kutlarim.. Olmasi gereken, ozlenen goruntu.. Ne olursa olsun ulke ve insan birligi..