Tapu binası böyle olacak

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Tapu binası ile ilgili bilgiler verdi

07 Aralık 2017 Perşembe 14:46
Tapu binası böyle olacak

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 3 Ocak 2018’de ihalesi yapılacağı daha önce duyurulan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası’nın  projesini paylaştı.

Uslu, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

“Kamu hizmet binalarının vatandaşa daha iyi hizmet verebilmesi, günümüz şartlarına uygun modern binalara kavuşması için gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl, günün koşullarına göre yapılmış mevcut İŞKUR hizmet binamızın artan personel sayısı, iş hacmindeki artış, günümüz koşullarında yeterli olmaması nedeniyle yaptığımız talep ile mevcut hizmet binasının ve fiziki ortamın yerinde incelenmesi için bir heyetin Çorum’a gitmesini sağlamıştık. Yaptığımız çalışmalar sonucunda; İŞKUR yeni Hizmet Binası 2017 Bütçe Programına alınmış, Defterdarlık Kampüsü yanında yer alan yaklaşık 5 Dönümlük arazinin TOKİ arsasından ifraz edilerek yapımına karar verilmiş, yaptığımız görüşmelerle Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal’ın da desteği ile bedelsiz olarak yer tahsisi sağlanmıştı. İŞKUR Hizmet Binamızın ihalesini 26 Aralık Salı günü gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun.

‘SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA BİLGİ VERİYORUZ’

İhale ilanına çıkarılan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü hizmet binasının detayları Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce’nin Çorum’a yaptığı ziyarette netleşti. AK Parti iktidarı döneminde Çorum’da kamu hizmet mekânlarının iyileştirilmesi, yenilenmesini sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Hemen hemen bütün kamu binalarımızı bugüne yakışır hale getirdik. Hazırlık çalışmaları tamamlanan 4774 m2 arsa üzerine, Bodrum + Zemin + 3 kat olmak üzere 4 katlı, 7.110 m2 kapalı alana sahip yeni Tapu ve Kadastro Hizmet Binamızı 3 Ocak Çarşamba günü gerçekleştireceğiz. Yatırımların gerçekleşmesi aşamasında yaptığımız çalışmalarla ilgili de sosyal medya aracılığıyla hemşehrilerimizi bilgilendirmeye çalışıyoruz. Memleketimize hayırlı olsun”

Son Güncelleme: 07.12.2017 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uslu 2017-12-07 23:46:37

Bir de havaalanının terminali binasının projesini paylaşsın