Tarihi Kale’de el sanatları sokağı

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Çorum’un turizm merkezi olacağını söyledi.

20 Şubat 2019 Çarşamba 00:01
Tarihi Kale’de el sanatları sokağı

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Çorum’un turizm merkezi olacağını söyledi.

Yapılan açıklamaya göre, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, tarihi Çorum Kalesi yanına el sanatları ürünlerinin sergilenip satışının yapılacağı bir el sanatları sokağı inşa edeceğinin sözünü verdi.
Seçim çalışmalarını sürdüren MHP adayı Şahin, Gülabibey Mahallesi Göğüs Hastalıkları Hastanesi çevresinde bulunan esnafı ziyaret ederek destek istedi. MHP eski Merkez ilçe Başkanı Şükrü Günaydın’ı da işyerinde ziyaret ederek hal-hatır sorarak istişarede bulunan Şahin, bölge esnafının da hem sorunlarını dinledi, hem de taleplerini aldı.
Bölgenin en yoğun araç ve insan trafiğinin olduğu hastane çevresinde banka şubesi ve otopark sorununun yanı sıra Belediye ödeme merkezinin de önemli eksiklik olduğunu dile getiren bölge esnafı, Şahin’den çözüm talep ettiler.
MHP adayı Kenan Şahin de, esnafın bu taleplerinin makul olduğuna vurgu yaparak, belediye ödeme merkezinin başkan seçilmesi halinde hemen açılabileceğini, caddede cep otopark yapılarak da park sorununu çözümüne katkı sağlanabileceğini dile getirdi. Yüzlerce esnafın ve binlerce vatandaşın yaşadığı bölgeye bir banka şubesi açılması konusunda da elinden gelen gayreti göstereceğinin sözünü veren Şahin, yapmayı planladığı bazı projeler hakkında da bilgiler verdi.
Kale’nin yanında Bakırcılar, Kilimciler ve Yemeniciler İçin el Sanatları Sokağı açacaklarını belirten Şahin, Kale içine de restore edilmesi halinde hediyelik eşya mağazaları ve restoranlar açılacağını ve böylece Çorum’un turizm merkezi haline geleceğine inandığını kaydetti.
AŞIKLAR TEPESİ’NDE VATANDAŞLA BULUŞTU
MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Aşıklar Tepesi’nde mahalle muhtarları ve semt sakinlerinin sorunlarının dinledi.
TÜM MAHALLELER EŞİT HİZMET ALACAK
Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, başkanlık görevine seçilmesi halinde hiçbir mahalleyi bir diğerinden ayırt etmeyeceğini ve tüm mahallelerin eşit hizmet alacağını söyledi.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimleri ile ilgili çalışmalarını sürdüren Şahin, Gülabibey ile Kale Mahallesi’nin kesiştiği noktada bulunan Aşıklar Tepesi’nde bulunan Çay Bahçesi işletmecisi Vahap Akyol aracılığı ile mahalle sakinlerinin daveti üzerine bir toplantı düzenledi.
Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun ve Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin’in de katıldığı toplantıda, Şahin’e parti yöneticileriyle il genel ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.
Mahalle sakinleri MHP Başkan Adayı Şahin’e bölgelerinin sorunlarıyla ilgili bilgiler vererek bazı taleplerde bulundular.
Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin ise, kendisine iletilen tüm sorunları not alırken, çözümü noktasında başkan seçilmesi halinde söz verdi. Çorum’da 31 Mart seçimleriyle birlikte MHP Belediyeciliğinin hakim olacağını anlatan Kenan Şahin, belediyecilik anlayışında hizmette ayrım olmadığını ve başta Aşıklar Tepesi’nin bulunduğu bölgeler olmak üzere tüm mahallelere eşit hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını dile getirdi.
Şahin’in kendilerine gösterdiği ilgi alaka ve sorunların çözümü konusunda ortaya koyduğu samimi yaklaşımdan dolayı son derece memnun kalan semt sakinleri de, Şahin’e hem destek sözü verdiler, hem de seçimlerde başarılar dilediler.

Son Güncelleme: 20.02.2019 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165