Tarım ve hayvancılığa 90 Milyon destek

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri...

23 Temmuz 2015 Perşembe 19:16
 Tarım ve hayvancılığa 90 Milyon destek


Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şevket Avcı ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Cinbek, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret ettiler.


İl Müdürü ve Birlik Başkanları ile Çorum’da yapılan hayvancılık çalışmalarını değerlendiren Uslu, birliklerin taleplerini dinledi.


Yeniden TBMM İdare Amiri Seçilen Uslu’yu tebrik eden Birlik Başkanları “Çorum'da faaliyet gösteren Tarım ve Hayvancılık Birliklerinin bir merkezde toplanması Çiftçilerimizin işlerini kolaylaştıracak ve birliklerin beraber koordineli çalışmasını da sağlayacaktır. Bu konuda sizin desteğinizi bekliyoruz” dediler.


Konuyla ilgili Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya ile görüşen Uslu, “Birliklerimiz Kamu niteliğinde Meslek Örgütü statüsünde. Genel Müdürümüz 4706 sayılı kanun kapsamında yardımcı olabileceğini söyledi. Belediye Başkanı ve ilgililerle görüşülerek taşınmazın tespiti ve gerekli altyapısı hazırlanması halinde de gereken desteği sağlayacağız. Tarım ve Hayvancılık desteklemelerimizin ödemeleri belirli bir takvim çerçevesinde Çiftçilerimize devam ediyor. Bu yıl toplamda 90 Milyon (90 Trilyon) TL’ye yakın destekleme ödemesi yapmış olacağız” dedi.


Ziyarette Uslu’ya Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Cinbek'den Simental İnek Maketi hediye etti.



Son Güncelleme: 23.07.2015 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.