Tartışmaya Kavuncu da dahil oldu

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın paylaşımına bir tepki de AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu’dan geldi.

31 Ekim 2021 Pazar 10:56
Tartışmaya Kavuncu da dahil oldu

Cumhuriyet Gazetesi’nin Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı hedef alarak yaptığı ‘Yine unuttu! Diyanet’in 29 Ekim’inde Atatürk yok’ başlıklı haberini paylaşıp, ‘Bu arkadaş nereli? İskilipli mi?’ tweetini atan İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray’a bir tepki de AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’dan geldi.

Kavuncu, yaptığı yazıyı açıklamada, milleti horlayan, aşağılayan, parmak sallayan ve özellikle de toplumu kutuplaştırma peşinde koşan ‘eski Türkiye’  sevdalılarının tarihin tozlu raflarında yerini alacaklarını bildirdi.
İşte Kavuncu’nun o açıklaması:

“Son dönemde gün geçmiyor ki aziz milletimiz, zillet ittifakı mensuplarınca sistematik olarak, siyasi ikbal ve çıkar uğruna, siyasete, ahlaka, edebe yakışmayan, akıllarla ziyan algı operasyonlarına, yalan rüzgârlarına ve haddi aşan söylemlere maruz bırakılmaktadır.

Hafta içi; Milli bir mesele olan Irak ve Suriye tezkeresinde evet diyenleri Cumhuriyete ihanet etmekle suçlayan HDP’nin kuklası bir CHP gördük. Önceki günde, bu kirli zihniyetin dümen suyunda kararlı bir şekilde ilerleyen, onlara şemsiye tutan İP’nin, İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray’ın ittifak ortaklarına ve eski partisi olan CHP’ye selam çakmak için haddi aşan sözlerle Diyanet İşleri Başkanımız Sn Prof Dr Ali Erbaş’ı hedef haline getirişine maalesef şahit olduk.

Ayrıca İP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray, vatanına, milletine, bayrağına, öz değerlerine sıkı sıkıya bağlı, kadirşinas İskilip’imizi ayrıştırıcı, bölücü, seviyesiz  çirkin bir ifadeyle hedef gösterme hadsizliğinde bulundu. İlim ve hilim beldemiz, kadim medeniyetimizin kilometre taşlarından bir çok kıymetli ismi bağrında barındıran İskilip’li hemşehrileriminde haklı tepkisine neden olan sözleri nedeniyle, İP’in İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray’ı şiddetle kınıyorum.

Söyleyecek başka sözü, hiçbir icraatı ve aziz milletimize hizmet namına hiçbir gündemi olmayanlar pirim yapmak, gündem olmak, gündem değiştirmek için milletin değerlerine saldırma basitliğinden vaz geçmelidirler. Eminiz ki bu, hemşehrilerimizi ayrıştırıcı, bölücü, seviyesiz, çirkin söylem, başta Çorum İP yöneticileri ve İP’e gönül veren hemşehrilerimizi de rahatsız etmiştir.

Bizler necip milletimizle birlikte; toplumu ayrıştıran, bölen, kutuplaştıran, nefret siyasetine asla izin vermeyeceğiz. Milleti horlayan, milleti aşağılayan, özellikle de toplumu kutuplaştırma peşinde koşan, millete parmak sallayan, ‘‘eski Türkiye’’ sevdalıları tarihin tozlu raflarında yerini alacaklardır. Artık ‘‘Söz de karar da milletindir’’. Bizim aziz milletimize hizmet yolunda gidilecek çok yolumuz, yapılacak çok işimiz vardır. Aziz milletimiz de tüm gerçekleri görmektedir ve zamanı geldiğinde de gereken dersi verecektir.”
 

Son Güncelleme: 01.11.2021 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dalkavuklar 2021-10-31 13:07:37

Yine konusmus yobazlarin efendisi, gericilerin dalkavuğu. Artik uretecek biseyiniz kalmadi, halki yalanlariniz ile kandiramiyorsunuz, simdi de yok vatan haini yok su yok bu. Gecin bunlari. Diyanet Isleri Baskani olacak kripto fetöcu Ali Erbas yobazi kasitli olarak Ataturk dusmanligi yapuyor. Kavuncu gibi keleklerde dalkavuklugunu. Cumhuriyet dusmani Iskilipli haini ana ana bitiremiyorsunuz. Sonra da saga sola laf. Hadi ordan

Misafir Avatar
Çok bilen 2021-11-02 18:01:33 @Dalkavuklar

Bu zamlar geldikçe sizin parti her gün eriyor.Eski Türkiye ve parmak sallama cümlesi artık mülga oldu.Yeni cümleler bul.Partiniz kış bitince anketlerde % 25 lerde bile görülmeyecek.AKP bitti.Biz halkın arasında alternatif arıyoruz cümlesini çok duyuyoruz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Eksik kalirdi 2021-10-31 14:10:20

Kavuncu zaten Çorum milletvekili değil ki. İskilipli Atif Hoca'dan sorumlu vekil olarak mecliste. Corum icin yaptigi hicbirsey yok. Isi gucu cumhuriyet dusmanlarina sahip cikmak

Avatar
KavuncuzAde 2021-10-31 14:42:45

Tartışmaya Kavuncu katılmasaydı şaşardım. Siz memleketin genleriyle oynamaya, Atatürk ile uğraşmaya ve milletin yarısına zillet demeye devam edin. Kim bakalım tarihin tozlu raflarında yerini alacak görürüz.

Avatar
Çorum 19 2021-10-31 15:44:30

Reklam fırsatını kacirmamis

Avatar
Hekim 2021-10-31 17:45:14

Din kültürü öğretmenlerine yönetimi verirsen böyle hikayelerle geçer ömrün.. Hayatları masal. Vatana ihanetten yargılanmış birçok yunan bildirisinde imzası olduğu sabit olan adam, kendisi savunma bile yapmamış tescilli vatan hainini şimdi masala hikaye ile aklamaya çalışıyorlar:)

Avatar
Secaatin gül 2021-10-31 20:59:27

Siyasal İslam'ın dava dediği şey askerden kaçmak vakıf ve derneklerde çocukları taciz etmek ve savaştan ve askerden kaçırdıkları vatanhayini çocuklarını devletten caldiklari para ile zengin etmektir. Nokta

Avatar
Öz corumlu 2021-10-31 16:34:03

Erol kavuncuyu bahane edip Ataturk arkasina siginan din düşmanı sahte Ataturkten gecinenler gemen atlamis. İskilipli Atif ingiliz ajani olacaktida suzde asacaktiniz sıkardı biraz. Kafanizi kumdan cikarin biraz gercek tarih okuyun. Hakim kılıklı cetelerin astığı din mazlumudur Atif hoca.

Avatar
Çorumlu 2021-10-31 18:03:01

Hadi ordan sizi gidi milliyetsizler Sn Kavuncuyu bilen bilir ömrünü davasına adamıştır bilen bilir bilmeyen de kendisi bilir

banner165