TBMM’de güvenlik toplantısı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin güvenliği ve yapılan yeni düzenlemeler ile ilgili TBMM İdare...

03 Şubat 2015 Salı 19:07
 TBMM’de güvenlik toplantısı


Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin güvenliği ve yapılan yeni düzenlemeler ile ilgili TBMM İdare Amirleri ve İdari Yöneticiler bir araya gelerek bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yaptılar. Toplantıya TBMM İdare Amirleri; Çorum Milletvekili Salim Uslu, Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Çiftçi, Koruma Daire Başkanı Mehmet Ali Keskin Kılıç, Destek Hizmetleri Başkanı Fahrettin Böke, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Özer ve Bilgi İşlem Başkan Yardımcısı Banu İlktan katıldı.


TBMM giriş kartları ile ilgili son durumun değerlendirildiği toplantıda Güvenlik Yönetmeliğinin yeni düzenlemelere göre son şeklinin verilerek başkanlık divanına arz edilmesi kararlaştırıldı.


Yeni Halkla İlişkiler binasının hizmet girmesiyle yeni düzenlemem yapılan kamera sistemleri ile ilgili Bilgi İşlem Başkan Yardımcısı Banu İlktan çalışmalarla ilgili İdare Amirlerini bilgilendirdi. Daha sonra heyet Yeni Halkla İlişkiler Binasında kamera noktalarında incelemelerde bulunarak, yer tespitleri yaptılar.




Son Güncelleme: 03.02.2015 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165