TDP'den istifalar

Mustafa Sarıgül'ün genel başkanı olduğu Çorum TDP'de il, merkez ilçe ve İskilip teşkilatının istifa ettiği duyuruldu.

30 Mayıs 2022 Pazartesi 12:43
TDP'den istifalar

Mustafa Sarıgül'ün genel başkanı olduğu Türkiye Değişim Partisi'nde il, merkez ilçe ve İskilip teşkilat yönetiminin istifa ettiği duyuruldu.

Açıklamayı daha önce partisinin il başkanlığından iki kez istifa eden, ancak geri göreve dönen TDP İl Başkanı  Engin Erenler yaptı.

Erenler, 'kamuoyuna ve basına' hitaplı açıklamasında; "Tavrımız nettir ve kesinlikle hiç bir şey değiştirmeyecektir. Daha önceki istifam kabul edilmemiş ve göreve devam etmiştim. Fakat bu karar günlerdir konuşulup genel merkez ve diğer bir kaç il başkanımız ile görüşme doğrultusunda yapılmış, asla ve asla geri dönüşümüz olmayacaktır.

Tüm yönetimim, merkez ilçe başkanı ve yönetimi, İskilip ilçe başkanı ve yönetimi ile birlikte istifalarımız kabul edilmiştir." ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 30.05.2022 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.