Tecrübeli il başkanlarına yeşil ışık

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, MYK toplantısında milletvekili adayı olmak isteyen il başkanlar ile ilgili sunum yaptı.

24 Aralık 2022 Cumartesi 11:42
Tecrübeli il başkanlarına yeşil ışık

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, MYK toplantısında yaptığı sunumda, milletvekili adayı olmak isteyen il başkanlarının istifa süreciyle ilgili bilgi verdi.

30 Nisan, 14 Mayıs ve 18 Haziran tarihlerinin ele alındığı son MYK toplantısında, seçimin ikinci tura kalma ihtimaline karşı özellikle 30 Nisan tarihi üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

AK Parti, 2023 yılının haziran ayında yapılması gereken cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleriyle ilgili takvimi netleştirmek için çalışmaları hızlandırdı. Edinilen bilgilere göre, önceki gün gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında seçim hazırlıkları üzerine detaylı bir çalışma yapıldı.

30 Nisan, 14 Mayıs ve 18 Haziran tarihlerinin ele alındığı toplantıda, her ihtimal değerlendirilerek taslak bir takvim oluşturuldu.

ERDOĞAN'DAN "TEFERRUATLI ÇALIŞMA" TALİMATI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim işleri başkanlığına konu hakkında teferruatlı bir çalışma yapması için talimat verdiği öğrenildi. Seçimin ikinci tura kalma ihtimaline karşı özellikle 30 Nisan tarihi üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

"ADAY OLMALARI DOĞRU OLMAZ"

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, toplantıda, sahada yapılması planlanan seçim çalışmaları hakkında detaylı bir sunum yaptı. Kandemir, milletvekili adayı olmak isteyen il başkanlarının istifa süreciyle ilgili bilgi verdi. Tecrübeli il başkanlarının adaylığına sıcak bakılırken, yeni seçilen ve henüz hiç seçim geçirmemiş il başkanlarının aday yapılmalarının doğru olmayacağı değerlendirildi.
Toplantıda ayrıca adaylık için istifa edecek il başkanlarının yerine kimlerin geleceği de istişare edildi.

Haber7

Son Güncelleme: 24.12.2022 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Osman ULUSOY 2022-12-25 18:51:04

Yedi sülalem sol partiye oy vermemiştir. Fakat aile büyüklerim de dahil olmak üzere daha önce duyduğumuz isimler (veya şu anki isimlerden) bir tanesi bile aday gösterilirse :) :) :) :)

Misafir Avatar
crm 2022-12-26 20:29:42 @Ali Osman ULUSOY

eeee.. ne olacak, tüküreyin senin davana o zaman bende...

Beğenmedim! (0)

banner165