Tecrübeli siyasetçiden Çorum’da istişare

Yozgat'ın tecrübeli siyasetçilerinden eski bakan Lütfullah Kayalar, eski ANAP, DYP ve DP'liler ile bir araya geldi.

13 Aralık 2022 Salı 18:39
Tecrübeli siyasetçiden Çorum’da istişare

Anavatan Partisi (ANAP)’nin kurucularından eski Yozgat Milletvekili, Tarım-Orman-Köyişleri ve Maliye Bakanı Lütfullah Kayalar, eski yol arkadaşları ile istişarelerde bulunmak üzere Çorum’a geldi.

İŞ ALEMİNİN TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

İlk olarak Çorum Ticaret Borsası, ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret eden ziyaret eden tecrübeli siyasetçi Kayalar, son olarak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek meslek kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

ANAP, DYP VE DP'Lİ ARKADAŞLARI İLE BULUŞTU

Kayalar, Çorum ziyareti kapsamında son olarak Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda eski Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi ve Demokrat Parti kökenli siyasetçiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi. Kayalar toplantıda 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekerek, dünyanın ve Türkiye’nin büyük bir değişimin içine gireceğini söyledi. Kayalar toplantı sonunda katılımcılarla fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 13.12.2022 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2022-12-13 18:44:31

peki ne dedi?

Avatar
emirhan 2022-12-14 08:30:31

eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-12-13 22:23:13

Yozgat siyasetçilerinin ÇORUM'UMUZA yararı olmaz, zararı olur. Çorum'un elinde ki bütün YATIRIMLARI aldılar. Bir tek Çorum da ki FABRİKALARI alamadılar. Bence YOZGAT'LI siyasetçiler ÇORUM'UN ELİNDE Kİ fabrikalara gözlerini diktiler. Senelerdir söylüyorum. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....