Tek derdimiz Çorum

AK Parti İl Başkanlığı Danışma Toplantısı'nda konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, parti teşkilatlarına fitne ve fesattan uzak durarak daha çok çalışma talimatı verdi. Ceylan, "En tepede İl Başkanı vardır, seversiniz ya da sevmezsiniz fakat saygı ve sevgi çerçevesinde çalışmaya devam edeceğiz. Biz de genel merkezimize hesap veriyoruz. Güneş çarığı, çarık ayağı sıkar, tek derdimiz Çorum'u en üst seviyelere taşımaktır." dedi.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 10:50
 Tek derdimiz Çorum

Anvatar Otel'de düzenlenen İl Danışma Meclis Toplantısı'na Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Has Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Balyüz, ilçe başkanları, belediye başkanları ve belde teşkilatları ile birlikte çok sayıda partili katıldı. Toplantının ardından hep birlikte iftar yemeği yendi.

Yakup Alar'ın başkanlığında oluşan divan heyeti tarafından yönetilen toplantı, sinevizyon sunumu ile başladı.İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan'ın ve Milletvekilleri'nin konuşma yaptığı toplantıda, ilçe belediyeleri adına Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık da çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, tüm ilçelerde yapılan çalışmaları özetlediği konuşmasında, her ilçede sevgi ve saygıyla karşılaştıklarını ifade ederek, ilçe başkanları ve yöneticilerine teşekkür etti.

Ceylan, tüm teşkilat mensuplarından çok çalışmalarını istediği konuşmasında, teşkilat disiplinine vurgu yaparak, "En tepede il başkanı vardır, seversiniz ya da sevmezsiniz ama sevgi ve saygı çerçevesinde çalışmalarımız yürütülecek. Dün başkaları vardı, bugün biz varız, yarın yine başka isimler olacaktır. Genel merkez bize hesap soruyor, biz de teşkilatlarımızı düzenli çalışmaları konusunda uyarıyoruz, güneş çarığı, çarık ayağı sıkar. Her zaman birbirimize karşı saygılı ve hürmetli olacağız." dedi.

Türkiye sıralamasında Çorum'un geçen ay sandık kurulları çalışmasında 79. sırada olduğuna dikkat çeken Ceylan, yapılan uyarı ve disiplinli çalışmalar sayesinde bu sıralamanın 25. sıraya çıktığını, tek amaçlarının Çorum'u Ankara'da en üst düzeyde temsil etmek olduğunu söyledi.

Gelinen noktanın tüm ilçe başkanlarının başarısı olduğunu vurgulayan Ahmet Sami Ceylan, gerek parti başarısının, gerekse Türkiye'nin yakaladığı uluslararası başarının birilerini kıskandırdığını, çekememezlik yaşadığını belirterek, yaşanan olaylara karşı dikkatli ve uyanık olunması gerektiğini sözlerine ekledi.

"Dün bir kaç ağaç için dünyayı ayağa kaldıranlar, bugün Mısır'da katledilen yüzlerce insan için neden suskun kalıyor." diyen Ceylan, ilçe başkanlarını da yaklaşan yerel seçimler için uyararak, şunları tembihledi; "29 Mart 2014 yerel seçimlerine kadar hiç bir adaya angaje olmayın. Mevcut belediye başkanları da, aday adayları da şuandan itibaren birer aday adayıdır. Genel merkezimiz kimi işaret ederse, adayımız o olacaktır. 29 Mart'a kadar mevcut belediye başkanlarımızın yanında ve arkasında olacaksınız. Kimse kimseyi yıpratmasın."

Kriz ihraç ediyorlar

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, kaybedenlerin kriz ihraç etmeye çalıştığını, işbirlikçilerin de alet olduğu gezi parkı olaylarının iç yüzünün millet tarafından çok iyi anlaşıldığını söyledi.

Anvatar Otel’de düzenlenen toplantıda, kısa bir selamlama konuşması yapan Bağcı, ilçe ziyaretlerine değinerek, ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

Bağcı konuşmasında, AK Parti’nin kuruluşunu da hatırlatarak, kurulduğu gün tüm Türkiye genelinde teşkilatlanan tek parti olduğunu, partilerinin kuruluş yıldönümü olan 14 Ağustos’ta Çorum’un dikkat çeker bir oranda üye kaydı ile Genel Merkez’deki yerini alması gerektiğini sözlerine ekledi.

AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’ın konuşmasının ardından iftara geçildi.





Son Güncelleme: 29.07.2013 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165