Tek dertleri Erdoğan’ın gitmesi

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, CHP, İyi Parti, HDP ve SP ittifakının tek derdinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gitmesi olduğunu açıkladı.

07 Mart 2019 Perşembe 15:26
Tek dertleri Erdoğan’ın gitmesi

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, 31 Mart’ta sandıklarda muhalefete çok güçlü bir şekilde gereken dersi vereceklerini iddia etti.

BAYAT VE İSKİLİP’TE MİTİNGTE KONUŞTU

Bayat ve İskilip’te düzenlenen mitinglerde konuşan Kurtulmuş, Gezi Parkı olaylarına değinerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

SANDIKTA GEREKEN DERSİ VERİN

Sandıkta bunlara gereken dersi vereceklerini açıklayan Kurtulmuş, konuşmasında özetle şöyle dedi; “24 gün vaktimiz var, 31 Mart'ta sandıklarda çok güçlü bir şekilde bunlara ‘yok’ çekeceğiz ve gereken dersi vereceğiz bakıyorsunuz Gezi Parkı'nı ziyaret eden CHP'nin üst düzey yöneticileri var. 17/25 Aralık’ta destek vermişler, 15 Temmuz örtülü darbe teşebbüsüne de destek vermişler. Söylediler mi bunu? Hem de kaç kere söylediler. Diğer taraftan başka partinin yöneticileri hem de genel idare kurulu üyeleri, myk üyeleri halkı sokaklara davet etmiş 6-8 Ekim olaylarında sokakların karışmasına neden olmuşlardır.

SİYASET TERÖRÜ DESTEKLEMESEYDİ ‘BEKA’ DEMEZDİK

Eğer siyaset terörü alan bu eylemleri desteklemeseydi, biz de beka demezdik. Bu yollarla yıkamadıkları Türkiye'nin istikbalini hedef Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı şimdi bir takım karanlık ittifaklarla yıkmaya çalışıyorlar. Millet Buna müsaade eder mi?, asla etmeyecektir. Şimdi 4 tane parti ittifak yapıyor. CHP diyor ki; İyi Parti ile ittifak yapıyoruz, diğeri ile ittifakımız yok. İyi de bu milleti kandırmayın, ittifakın üstündeki örtü kalktı, HDP Ankara'da, İstanbul'da, İzmir'de, Adana gibi yerlerde aday çıkarmıyor. Diyor ki, biz CHP adayını destekliyoruz. CHP birçok yerde HDP adayını destekliyor, bir de bunlara İyi Parti katılıyor. Ne yazık ki, bir de Erbakan hocanın yolunu takip ettiğini söyleyenler bu yola katılıyorlar. Şimdi sadece bir örnek vereyim: Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğru Yol Partisi kökenli birisi. Oyları HDP ve CHP’den alacak, seçimlere girdiği partinin adı ise Saadet.

AVUÇLARINI YALARLAR

Allah aşkına bu neyin ittifakı.? Bir CHP'li bir İyi Partili bir HDP’li bir Saadet’li bir masanın etrafında şurada bir kahveye oturtun, o şu veya bu şekilde 4 tane ortak cümle yazın deseniz yazabilirler mi.? 4 tane ortak cümleleri var mı? Biri bu istikametten gider, biri karşı istikamette. Bunları sandıkta birleştiren ne? Bunlar bir benzemezler ittifakı, birbirleri ile hiçbir ilgisi olmayanlar ittifakı, nasıl bir araya geldiler.? Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin. Dün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesini Gezi Parkı ile denediler, 17/25 Aralık’la denediler, 15 Temmuz'da denediler, olmadı. Şimdi 31 Mart'ta denemeye çalışıyorlar, avuçlarını yalarlar. Yine olmayacak, yine olmayacak, yine olmayacak. Millet bu istikamette yoluna devam edecek inşallah.”

Son Güncelleme: 07.03.2019 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-03-07 15:38:36

Cumhurbaşkanlığı seçimi mi yapılıyor da insanların tek derdi Erdoğan'ın gitmesi olsun? Tek derdim Çorum'un çalmadan çırpmadan, vizyon sahibi insanlar tarafından yönetilmesi.

Avatar
İskilip 2019-03-07 21:36:44

İskilip eriyor. Kim asılacak tabiki ilçemize sahip çıkmayı şimdiye kadar çıkanları(!) geçmeli daha ileriye taşımalı
Ilçede genç kalmıyor iş aş Ha bu yol İskiyip e değil Tüm Çoruma faydesı olacak merak eden yorumcuya duyurulur

Misafir Avatar
yazara destek 2019-03-08 09:59:29 @İskilip

Yaz,kardeşim yaz.Beğenmeseler de yaz.İstediğiniz duble yolun işlevi nedir?Neden bu kadar ısrarlı yazarsın bilemem?Ama yaz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
bir zamanlar 2019-03-08 10:07:27

Bir zamanlar en çok sen istiyordun Erdoğan ın gitmesini ne oldu da böyle oldu acep. Ülkemizi düşünen mi kaldı ne yazık....çok yazııık.

Avatar
İSKİLİP 2019-03-07 16:28:24

TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOL MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ.
MÜJDE VERİLMESİNİ BEKLİYORUZ MÜJDE

Avatar
Talat 2019-03-07 19:54:58

Her hizmet tabi ki önemlidir. Ancak;
Tosya-İskilip yolu için niçin bu kadar asılıyorsun İskilip'li hemşerim.
Kendini çok yoruyorsun !

Avatar
hu 2019-03-08 09:00:03

sende git