Tek kalemde en büyük yatırım

Kırkdilim yolu modernizasyon projesinin Osmancık'a tarihinde tek kalemde getirilen en büyük yatırım olduğu açıklandı

14 Mart 2018 Çarşamba 18:38
Tek kalemde en büyük yatırım

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Belediye Başkanı Zeki Gül, Osmancık Belediyesi ve parti teşkilatını ziyaret etti.

Bu zamana kadar bir kalemde yapılan en büyük yatırımın Osmancık’a yapıldığını belirten AK Parti İl Başkanı Karadağ “Türkiye Cumhuriyeti’nin bir kalemde en büyük yatırımı Osmancık’a geliyor. Kırkdilim yatırımı 500 Milyon üzerinden ihaleye çıktı. Zannediyorum 420 milyon liraya ihale edildi. Çorum tarihinde bir kalemde bu kadar yüklü para Cumhuriyet tarihi boyunca gelmedi. Osmancık, Dodurga, Laçin, Kargı’nın Çorum’a bağlanması, Çorum’un da İstanbul hattına en rahat şekilde ulaşabilmesi için AK Parti iktidarının bizlere bir hediyesi olacak. Bu yatırımlar yapılırken, sizlerin bu yatırımları vatandaşa en iyi şekilde anlatması gerekiyor. Osmancık teşkilatları her zaman çok çalışkan, çok verimli, AK Partiye, Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği verdiler.” dedi.

Görüşmede Gül, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve teşkilat yöneticileri de birer konuşma yaptı.

Son Güncelleme: 14.03.2018 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2018-03-14 19:17:19

Tosya İskilip Çorum yolunun açılması durumunda İstanbul 1,5 saat kısalıyor. Benzin ve zaman tasarrufu sağlanır. İSKİLİPDE KÜÇÜLME dene kurtulur
Bu arada ihale edilen işi iyi takip edilmelidir. İskilip Atıfhoca Devlet hastanesinin durumuna düşülmemeli iyi takip edilmelidir.

Misafir Avatar
hilmi 2018-03-14 20:19:20 @İskilip

Yahu kardeşim nereden çıkarıyon 1,5 saat kısalmayı ne kısalması kardeşim. sen hiç coğrafya matematik bilmez misin biraz komik oluyo.

Beğenmedim! (1)