Tek tek saydı

AK Parti Milletvekili Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık'a yapılan ve yapılacak hizmetleri tek tek saydı.

21 Eylül 2020 Pazartesi 13:59
Tek tek saydı

AK Parti Milletvekili Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, seçim bölgesi Osmancık'a yapılan ve yapılacak yatırım ve hizmetleri tek tek sıraladı.

Partisinin ilçe kongresinde konuşan Kaya, Osmancık'ın Güney Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm yatırımı maliyetinin 200 milyon lirayı aştığını açıkladı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Güney Mahallesi’nde yapılan kentsel dönüşüm projesinin son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Kaya, “Osmancık’ın çehresini değiştirecek Güney Mahallesi kentsel dönüşümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşüyoruz. İnşaat maliyetlerinden önce 110 milyona mal olacak. Şu an belki 200 milyonu geçti. TOKİ vasıtasıyla büyükçe bir alanı modern bir şehir yapacağız” dedi.
NE KADAR KONUT İSTENİYORSA O KADAR KONUT
İlçede yapılan TOKİ konutlarına değinen Kaya, “Şenyurt’ta bulunan 3. Etap TOKİ bitti. Hak sahipleri kuralarını çekti. Nasip olursa onlar da birkaç aya taşınacaklar. Hemşehrilerimiz istediği sürece ne kadar TOKİ istiyorlarsa bu şehre o kadar TOKİ yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
CEZAEVİ YAPIMI
Osmancık’a bin kişilik bir cezaevi projesinin yapıldığını dile getiren Kaya, “Şehrimizde Eymir yol ağında bulunan bir alanda yaklaşık bin kişi kapasiteli bir cezaevi yaptıracağız. Çalışmalar başladı.” dedi.
İLÇEYE YENİ SOSYAL DONATI ALANI
Kızıltepe köyü önünde bulunan barajın kenarına kentte yaşayan vatandaşların hoşça vakit geçirebileceği bir sosyal tesis kazandıracaklarını vurgulayan Kaya, “Daha güzel bir Osmancık için Kızıltepe köyü önünde bulunan barajın kenarındaki yaklaşık 20 dönümlük araziye KÖYDES aracılığıyla büyük bir sosyal tesis yapacağız. Projesinin yapımı devam ediyor. Su sporları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları ve her şeyiyle muazzam bir tesis yapılacak. Hemşehrilerimiz de hafta sonu veya hafta içi orada hoşça vakit geçirebilecek” ifadelerine yer verdi.
Kaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:
VEZİRKÖPRÜ’YE BAĞLANTI YOLU
Osmancık’ın büyümesi, gelişmesi için Vezirköprü’nün büyük köyleri var. 21 kilometrelik bir hatla buraya ulaşıyorlar. Toplam 10 bin nüfuslu bir coğrafya var. Projesini bitirdik. Kasım ayında başlayacağız ve oradaki insanların Osmancık’ı tercih etmesi için bu yolu da ilçemize kazandıracağız. 
HUZUREVİ BİTECEK
Huzurevimizi önceki belediye başkanımız başlattı ancak şu an durdu. Orayı da devredip Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızla birlikte yapacağız. Osmancık huzurevini hizmete sunacağız.
BİR KÖPRÜ DAHA
Osmancık’ın gelişmesi, büyümesi için şehrin iki yakasını bağlayan ırmağa bir başka köprü yapacağız. 6 milyonluk bir ödeneği alacağız. Önümüzdeki yıl ihale ettirip şehrimize kazandıracağız. 
'ANLATTIKLARIMI SİZ DE ANLATIN'
Anlattıklarımı siz de anlatın. Biz bu şehre sevdalıyız. Bir dakika boş durmadan çalışıyoruz. Burada köylere yaptıklarımızı anlatmadım. Onları da anlatsam saatler sürer. Yapmaya devam edeceğiz. Köylerimizin hiçbirinde içme suyu, kanalizasyon ve parke sorunu kalmayacak. Siz de bu yaptıklarımızı anlatın. Biz Osmancık için taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyoruz. Bunun için de gece-gündüz demeden çalışıyoruz”

Son Güncelleme: 21.09.2020 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhtarmi_ vekilmi 2020-09-21 22:39:24

Vekil Secildigi günden bu güne muhtar gibi davranmaktan bikmadin ya. Helal olsun seni vekil adayi gosterenlere

Avatar
Yusuf 2020-09-22 11:01:45

Duydunmu Kavuncu uyuma

Avatar
Mali 2020-09-21 20:27:16

Keske bizim de olsa İSKİLİP

Avatar
ilhan 2020-09-22 08:09:15

BU DA OSMANCIK MİLLET VEKİLİ ADAM ELİNDEN GELENİ SEÇMENİNE ULAŞTIRMA DERDİNDE BİZİMKİLERDE YAN YANA GELMEYİP BİRBİRİNE ÇELME TAKMA OYUNU OYNUYORLAR.BU BECERİKSİZ VE LİYAKATSİZLİK ÇORUMU DAHA ÇOOOK HASTALIKLI İŞLERDE İLK SIRALARA TAŞIR

Avatar
Sadık 2020-09-22 10:48:27

Oğuz güzel masal anlatıyorsun MaşAllah