Telefonla bağlandı, müjdeyi verdi

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, telefonla bağlandı, Sungurlu'ya askeri birlik müjdesi verdi.

16 Mart 2019 Cumartesi 17:04
Telefonla bağlandı, müjdeyi verdi

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, Çorum’dan sonra Sungurlu’ya da askeri birlik kurulacağı sözünü vererek, önümüzdeki günlerde ilçeye gelerek yerin belirleneceğini söyledi.

Sungurlu’nun yetiştirdiği bürokratlar, AK Parti Seçim Bürosu’nda düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, telefonla bağlanarak ilçeye müjde verdi.

Hemşehrimiz Muhsin Dere, şöyle konuştu; “Askeriyede yeni düzenlemeler var bu çerçevede de yeni birlikler olacak. Bu birliklerin ilkinin de Çorum’da yapılması hususunda Cumhurbaşkanımız onay verdi. Bundan sonra bize düşen Sungurlu’da bu askeri birlik için uygun bir yer etüdü nasıl yapabiliriz? Cezaevinin yeni yerine taşınması konusunda burası düşünülebilir mi? Bunlara hep birlikte bakacağız. Komutanlarımızla birlikte gelip yerine bakıp ondan sonra inşallah en kısa sürede verilen sözün Ankara’da ki takipçisi biz olacağız. Bizler bunu hep birlikte Sungurlumuza Çorumumuza askeri birliği kazandırmış olacağız.

‘SUNGURLU’DA AK PARTİ’NİN ZAMANI GELDİ’

Bugün tabi belediye de tek yumruk olup hep birlikte Başkan Adayı İlyas Özkan’ın yanında durma zamanı, Sungurlu’nun AK Parti’ye ihtiyacı var, Sungurlu’da AK Parti’nin zamanı geldi. Sungurlu AK Parti Belediyesi’ne geçtiği zaman gerekli hizmetin çok daha fazlasını önümüzde ki dönemde almış olacak. Sungurlu’da Belediye’ye AK Parti mührü vurulduğu zaman, çok daha farklı noktalara gelecektir.”

SUNGURLU

Son Güncelleme: 16.03.2019 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bize de 2019-03-16 17:18:23

İskilip e YOKMU.
DİLİ GETİREYİM 1 ÜNİVERSİTEYE DEVİR EDİLEN HALK VE BELEDİYE İŞBİRLİĞİ İLE KABA İNŞAATI YAPILAN BİNA BEKLİYOR ÇÜRÜMESİN HERKESİN EMEĞİ VAR
TOSYA İSKİLİP VE İSKİLİP ÇORUM YOLLARI BEKLİYOR
CEZAEVİ TAŞINDI BİNASI BOŞ AL SANA ASKERİ BİRLİK YANINDA NASTARE BİNASI BOŞŞŞŞŞ.
İLÇEMİZ GÜNDEN GÜNE ERİYOR NÜFUS AZALIYOR BOŞALIYOR
STADYUM SEYDİM GÖLÜ VİVADINA YAPILABİLİRDİ İL SIKIŞTI DAĞITMAK UYDU KENTLER YAPILMALI

Avatar
Halk 2019-03-16 19:50:38

NE OLDU ÇEŞMEÖREN YİBO NUN OLDUĞU YERE YAPILACAKTI? YİNE.......

Avatar
Ali 2019-03-16 20:12:17

Karahacip in neyi eksik. Bizde isteriz. Yoksa bu seçim öncesi aldatmacalar mı. Son seçimde Ak parti kazanınca Mısır kurtulacaktı . Hani Gazze de 2015 seçimlerinde kurtulacaktı . NE OLDU . Balık hafızalıyız.

Avatar
Ah et 2019-03-16 18:44:38

Her yere askeri birlik sözü veriyorsunuz. Bizim köyede isteriz!!!

Avatar
tercih 2019-03-17 18:18:22

bu tercih ak partiye zarar verir. il merkezi olsaydı sorun olmazdı. sungurlu denildiğinde olmaz. diğer 12 ilçe bunu sorar. hele hele çorumun karadenize ve istanbula açılan kapısı osmancıka ebedi bir haksızlık yapmış olursunuz. seçim sonuçları açıklandığında ise asc ve ok oturup kara kara düşünün ve şu klibinde sesini iyi açın ve biz nerde yanlış yaptık şarkısını dinleyin. dinlemekte fayda var.

Avatar
İsteyin,alın... 2019-03-17 10:08:14

Kargı ister,Dodurga ister,Laçin ister,Bayat ister,Uğurludağ ister,Boğazkale ister,Ortaköy ister,Mecitözü ister,Aşdağul ister,Düvenci ister.Hepsi askeri birlik ister.AKP de oy ister.Hele bir oy verin,seçimden sonra istedikleriniz hiç birisini alma şansınız yok.Seçim bitmiştir.İlk seçim dört yıl sonradır.Sonrasına bakılır.

Avatar
Vatandaş 2019-03-17 12:33:29

ÇORUM MERKEZE YAPILACAKTI, SÖZ VERİLMEMİŞMİYDİ? NELER OLUYOR ALLAH AŞKINA

Avatar
Semih coşkun 2019-03-17 20:08:29

Alaca nerede ne varsa sungurlu ayıp ayıp hepsini oraya getirin